Beni nasıl bilirsiniz -RoseN-

---> Beni nasıl bilirsiniz -RoseN-

hakkinda yorum yapmayacak kadar seni tanimiyorum ama kucucuk minicik birkardesimizsin hatirladigim kadariyla, tanidigimda tekrar ugrar yazarim :)

499 Mesaja ulaştım arkadaşlar bu konuyu açtığımda 50 mesajım vardı pek tanınmıyordum şimdi belki tanıyanlar vardır.
Evet beni nasıl bilirsiniz

küçümen bişeysin iste :D
ama kendini sevdiriyorsun :)

forum oyunlarında heryerdesin . nereye baksam sen varsın :Donceki avatarını sevmiyordum su degişik insan suratı vardı bembeyaz makyajlı adam o . simdiki daha iyi.

Marilyn Manson o büyük hayranıyım :D
Evet şimdiki değişik şiddet içeriyor :D

Sen rosen misin? Nezaman nik degistin? Roseni tanimiyorum da seni azicik taniyorum gibi tanimiyorumda daha SIK goruyorum.

Minik bir kardessin. Forum oyunlarini seven aktif ve cicek gondemeryi seviyorsun. Sicak kanli sevimli bir kardesimizsin :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Bir önceki mesaja bak nickini yanlış yazdım :D

:) lafin gelisi sormustum nezaman degistin diye :) yinede link icin tsk. Miniksin tabi 15 yasinda degilmisin? :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
15 yaş minik mi oluyor ya :D
Senin yaşın kaç :D

aa rosen miydin sen takip ediyordum oyunlardaydin hep :) yeni ismin hayirli olsun madem ki :)
bu arada sicak kanli sevecensin konyali oldugunu bilmesem izmirli derdim gii ;)

Küçük insan :p şaka bir yana iyisin iyi. Çok aktifsin. :) Haftanın üyesi de olursun inşallah kardeş. :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Tamam Abla :D

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Amin :D

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Aşırı minikmişim sana göre :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri