Beni Nasıl Bilirsiniz *PureLove6 *

---> Beni Nasıl Bilirsiniz *PureLove6 *

Pek tanımıyorum. Sen de pek muhabbet etmiyorsun çoğu kişiyle. Pek gözlemleyemedim. Ama iyi birine benziyorsun biraz sinirli olmakla beraber. :)

İyisin cedric :) arada bir parlıyorsun ama olsun o kadarcık

[MENTION=153273]Amor[/MENTION] sinirLi değiLim ki .ben :)

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] güneş Yüzüme Vurunca ParLıyorum :)

Biraz soguk gibisin sanki ) yada belli kişilerle sohbet eden birisin , kendi halinde takılıyorsun, sitede bir kaç kişi dışında seni tanıyan pek yok gibi iyiki bizlerlesin umarım daha yakından tanışırız

Biraz soguk gibisin sanki ) yada belli kişilerle sohbet eden birisin , kendi halinde takılıyorsun, sitede bir kaç kişi dışında seni tanıyan pek yok gibi iyiki bizlerlesin umarım daha yakından tanışırız

SizinLe oLmak GüzeL İnş.Daha yakından Tanışırız Forumca..

canim benim, sen cok sevdigim kardeslerimden birisin.
bir ara yoktun simdi tekrardan gordugume seni sevindim. bir ara bir takintin vardi o takintidan kurtulmus gibisin en azindan dile getirmiyorsun sevindim (ne oonceden oldugunu sorma soyleyemem) :) soyle diyim, birisine cok onem veriyordun o halinden kurtulmus gibisin.

seni cok iyi candan birisin. vefakar biri oldugunu dusunuyorum.

canim benim, sen cok sevdigim kardeslerimden birisin.
bir ara yoktun simdi tekrardan gordugume seni sevindim. bir ara bir takintin vardi o takintidan kurtulmus gibisin en azindan dile getirmiyorsun sevindim (ne oonceden oldugunu sorma soyleyemem) :) soyle diyim, birisine cok onem veriyordun o halinden kurtulmus gibisin.

seni cok iyi candan birisin. vefakar biri oldugunu dusunuyorum.

tşk ederim güzel yorum için :) bazen takmak lazım diyorum :)

:) eee ne demis nasrettin hoca, beni siz anlamazsiniz damdan dusen birini getirin :)
terazi terazyi anlar :) neyse canim sayfanda sohbet etmeyeyim :) sonra uyari alirim, sonra kuserim, aglarim zirlarim yine :) en iyisi kacayim :)

PureLove6 diyince aklıma Bir aşk cümlesi isimli sayfama yapmış olduğun katkılar geliyor ayrıca teşekkürler bunun için kendi halindesin,seviyeni hiç bozmadın ,efendi biri olarak biliyorum en iyi eslem ile anlaşıyordun...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri