hahaha iyi biliriz ben şahsen baya seviyorum seni eğlencelisin ve mantıklı cümleler kuruyorsun boş bir insan değilsin bu gayet açık
ama tabi son mesajı bana bırakırsan daha çok sevcem:cy(19):
Açık sözlü , sempatik , güler yüzlü , sevecen , Koyu fenerbahçeli , ordulu fatsalı
konuşkan neşeli sempatik sevecen eğlenceli
fatsalı
Tanıdığım kadarıyla konuşkan sevecen sempatik..
sen, cok neseli, esprili, saka kaldiran, eglenceli bir kardesimisn
sevdigim uyelerdensin. SIKICI degilsin. eski avatarin hosuma gidiyordu gozluklu tirtilmiydi ? o cok hostu bu avatarini sevmedim ivedik sevmem
Fenerbahçeli, Recep İvedik hayranı, iyimser biri olarak biliyorum.
ÖhhÖÖ
Ilk Konuskansin Sonra Eglenceli Ondan Sonra Sicak Kanli Daha Sonrasii Seviyeliisin Ciko
Iyi kalpli sevecen cana yakın birisin. insanların tanıdıklarına memnun olduğu birisin. Ben seni tanıdığıma memnunum.
recep ivediği çok severim ya siz bayanlar erkekten anlamıyorsunuz gerçekten xD evet gözlüklü tırtıl arada yenilik güzeldir ya. teşekkürde ederim
eyvallah kardeşim iyi biliyormuşsun
iyi biri,yardimsever özellikle bir konu da cok saskinlik üzerine herseyi maf edince yardim edisin hosuma gitti bir baskasi olsa bakar gecerdii..modlar disinda
herkesin dedigi gibi gülec yüzlüsün,güldürebiliyorsun
igg igrenc adam. igg midem kalkti.
hic bakmadim onun o filimlerine, reklamlarda igrenc hareketlerini gorunce bakmadim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.