Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mjoy"

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? "Mjoy"

hahaha iyi biliriz :D ben şahsen baya seviyorum seni :D eğlencelisin ve mantıklı cümleler kuruyorsun boş bir insan değilsin bu gayet açık :D
ama tabi son mesajı bana bırakırsan daha çok sevcem:cy(19):

hahaha iyi biliriz :D ben şahsen baya seviyorum seni :D eğlencelisin ve mantıklı cümleler kuruyorsun boş bir insan değilsin bu gayet açık :D
ama tabi son mesajı bana bırakırsan daha çok sevcem:cy(19):

teşekkür ederim samimi cevepların için :D

oyle bi şansın yok bende cero xD

Açık sözlü , sempatik , güler yüzlü , sevecen , Koyu fenerbahçeli , ordulu fatsalı :)

sen, cok neseli, esprili, saka kaldiran, eglenceli bir kardesimisn
sevdigim uyelerdensin. SIKICI degilsin. eski avatarin hosuma gidiyordu gozluklu tirtilmiydi ? o cok hostu bu avatarini sevmedim :) ivedik sevmem :)

Fenerbahçeli, Recep İvedik hayranı, iyimser biri olarak biliyorum.

+ benim yazdigim yoruma, tsk ederim diye yazma :) guzel birseyler yaz, guzel bir cevap yaz :) yoksa jokerden sonra merdanemi elime aldigim sen olursun karismam :)

ÖhhÖÖ

Ilk Konuskansin Sonra Eglenceli Ondan Sonra Sicak Kanli Daha Sonrasii Seviyeliisin Ciko

sen, cok neseli, esprili, saka kaldiran, eglenceli bir kardesimisn
sevdigim uyelerdensin. SIKICI degilsin. eski avatarin hosuma gidiyordu gozluklu tirtilmiydi ? o cok hostu bu avatarini sevmedim :) ivedik sevmem :)

recep ivediği çok severim ya siz bayanlar erkekten anlamıyorsunuz gerçekten xD evet gözlüklü tırtıl arada yenilik güzeldir ya. teşekkürde ederim :D

Fenerbahçeli, Recep İvedik hayranı, iyimser biri olarak biliyorum.

eyvallah kardeşim iyi biliyormuşsun :D

Iyi kalpli sevecen cana yakın birisin. :) insanların tanıdıklarına memnun olduğu birisin. Ben seni tanıdığıma memnunum. :)

ÖhhÖÖ

Ilk Konuskansin Sonra Eglenceli Ondan Sonra Sicak Kanli Daha Sonrasii Seviyeliisin Ciko

ayrı ayrı 4 özellik mi?, yoksa sırasıyla gerçekleşen tavrım mı? onu anlamadım ben :D

düşüncelrini paylaştığın içinde teşekkür ederim:D

iyi biri,yardimsever özellikle bir konu da cok saskinlik üzerine herseyi maf edince yardim edisin hosuma gitti bir baskasi olsa bakar gecerdii..modlar disinda :)
herkesin dedigi gibi gülec yüzlüsün,güldürebiliyorsun :)

recep ivediği çok severim ya siz bayanlar erkekten anlamıyorsunuz gerçekten xD evet gözlüklü tırtıl arada yenilik güzeldir ya. teşekkürde ederim :D

eyvallah kardeşim iyi biliyormuşsun :D

igg igrenc adam. igg midem kalkti.
hic bakmadim onun o filimlerine, reklamlarda igrenc hareketlerini gorunce bakmadim.

iyi biri,yardimsever özellikle bir konu da cok saskinlik üzerine herseyi maf edince yardim edisin hosuma gitti bir baskasi olsa bakar gecerdii..modlar disinda :)
herkesin dedigi gibi gülec yüzlüsün,güldürebiliyorsun :)

yardım etmeyi severim ya görmüştüm yardım edim dedim :D teşekkürler:)

igg igrenc adam. igg midem kalkti.
hic bakmadim onun o filimlerine, reklamlarda igrenc hareketlerini gorunce bakmadim.

önyargılı davranıyorsun izle izle :D

yok canim ya biraz izlemistim ama gercektende igrenc hareketleri var :) neyse sohbete cevirmeyeyim :) iyi bir insansin vesselam :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri