Biraz yeniyim ama aranızda beni bilenler vardır :R
BadMatmazel توغبه Prenses 12 Kas 2013 #2 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey şeker , Samimi , güzeel ;*
yesil83 Bayan Üye 12 Kas 2013 #3 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey Sevimli sicak kanli girisken kani fikir fikir kaynayan biri.
ramonaxi Kayıtlı Üye 12 Kas 2013 #5 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey 1-nutella delisi 2- aşırı tatlı 3- bide rüşvedci şaka bi yana sevimli, cana yakın, bana yakın bir cici kız kardeş işde
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey 1-nutella delisi 2- aşırı tatlı 3- bide rüşvedci şaka bi yana sevimli, cana yakın, bana yakın bir cici kız kardeş işde
Pâye Kayıtlı Üye 13 Kas 2013 #7 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey yeni biliriz valla ahah çok tatlııı, şeker, sempatik, güzeel bilirizzzz :-*
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey yeni biliriz valla ahah çok tatlııı, şeker, sempatik, güzeel bilirizzzz :-*
G Gökbörü Kayıtlı Üye 13 Kas 2013 #8 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey ıyı bılırız yenılerden yalnız bıraz erken olmuş sankı
ashli Bayan Üye 13 Kas 2013 #9 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey Sevimli, sempatik, cana yakın daha da tanıyacağız
Queen2 N.❤ Prenses 16 Kas 2013 #11 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey Yenisin o yüzden çok tanımıyorum ve konuşma fırsatımız da olmadı ama forumdaki tavırlarına bakılırsa iyi birisin ve tatlısın
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey Yenisin o yüzden çok tanımıyorum ve konuşma fırsatımız da olmadı ama forumdaki tavırlarına bakılırsa iyi birisin ve tatlısın
S Stinko Kayıtlı Üye 17 Kas 2013 #12 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey sürekli nuttellla yazan marka hastası bırıne benzıyorsun tuhaf pozlar veren uyemiz
---> Beni Nasıl Bilirsiniz ? -MiaLey sürekli nuttellla yazan marka hastası bırıne benzıyorsun tuhaf pozlar veren uyemiz