Beni nasıl bilirsiniz?
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 8 Eyl 2014 #2 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) şimdilik pek bir şey söyleyemem . seni yeni tanıyoruz. iyi birine benziyorsun ve aktifsin. umarım kalıcı olursun
---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) şimdilik pek bir şey söyleyemem . seni yeni tanıyoruz. iyi birine benziyorsun ve aktifsin. umarım kalıcı olursun
L Lyl123 Bayan Üye 8 Eyl 2014 #3 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Kalıcıyım İyi Birisiyimdir) Forumda elimden geldiğnice aktif olucağım
---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Kalıcıyım İyi Birisiyimdir) Forumda elimden geldiğnice aktif olucağım
Görünmezadam Kayıtlı Üye 8 Eyl 2014 #4 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) ben de seni tanımadığım için yorum yapımıcam
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 8 Eyl 2014 #6 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Aktif birisin iyi birine benziyor sun pek tanış madik konu sık konu acıyor takip ediyorum pek sohbet olmadı ama iyi bir
---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Aktif birisin iyi birine benziyor sun pek tanış madik konu sık konu acıyor takip ediyorum pek sohbet olmadı ama iyi bir
mortal00 Kayıtlı Üye 8 Eyl 2014 #7 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Anladığım kadarıyla tarihi seviyorsun. Şimdilik bu kadar biliyorum
---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Anladığım kadarıyla tarihi seviyorsun. Şimdilik bu kadar biliyorum
M Moreas Bayan Üye 8 Eyl 2014 #8 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Aktif bir üyesin. Tanıdıkça yazarım :R
L Lyl123 Bayan Üye 9 Eyl 2014 #9 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz?(Lyl123) Görüşleriniz için teşekkürler Evet tarihle çok ilgilenirim