Beni nasıl bilirsiniz ? :2::2::2::2:
'hayaL Bayan Üye 21 Tem 2011 #2 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" komik ) ve itiraf edecek çok şeyi olan)
Allons-y Kayıtlı Üye 21 Tem 2011 #4 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" evet haklısınız ve daha çok itirafım var
kanatsz melek Bayan Üye 21 Tem 2011 #6 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" Gıcık Avatarı değiştirmiştin sinir oldum ya hahaha
Allons-y Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #7 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" sana inat olsun diye beni sevmeyip gidip avatardaki cıbır oğlanı sevdim demiştin
---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" sana inat olsun diye beni sevmeyip gidip avatardaki cıbır oğlanı sevdim demiştin
kanatsz melek Bayan Üye 22 Tem 2011 #8 ---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" ImTimeLord' Alıntı: sana inat olsun diye beni sevmeyip gidip avatardaki cıbır oğlanı sevdim demiştin Genişletmek için tıkla ... Eed sevdim ve aldım resmi :175:
---> Beni Nasıl Bilirsiniz "ImTimeLord" ImTimeLord' Alıntı: sana inat olsun diye beni sevmeyip gidip avatardaki cıbır oğlanı sevdim demiştin Genişletmek için tıkla ... Eed sevdim ve aldım resmi :175: