Beni Nasıl Bilirsiniz* HayaList

---> Beni Nasıl Bilirsiniz* HayaList

İlk ben yazıyım bari :) İyisin , çok iyisin fenerbahçeli olman zaten ayrı bir güzellik :) Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum bakalım :)

Sıcak Kanlı , Emekçi xD

Okuldaşım ;) Söğüt Madurum Benim

İyisin konuşkan birisin :) sıcak kanlısın sevdim seni :D

[B]Cananim Hemsom Benim

Sempatik Sicak Kanli Zeki Eglenceli

Aslinda Fazla Söze Gerek Yok 10 Numarasin Tatlim [/B]

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Rica ediyorum Canan :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] teşekkür ederim bebeğim emeksiz yemek olmaz :) Mağdurumda mağdurum :D:D:D

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] aynen öyle konuşmayı severim :) bende seni sevdim canım :D

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] way hemşoo :D hamarat oldumu sölemedin bak :) çok sağol canımın içi.
Göremiyodum seni bu aralar :)

Çok sempatik tavırların var :) İlk geldiğin günde böyleydin hala böylesin sıcak kanlı ve eğlenceli birisin :) Sana alışmakta kimse sıkıntı çekmez canım :)

Çok sempatik tavırların var :) İlk geldiğin günde böyleydin hala böylesin sıcak kanlı ve eğlenceli birisin :) Sana alışmakta kimse sıkıntı çekmez canım :)

Çok teşekkür ederim canım sende çok sempatksin :)
İnsanlara kalbimi kırmadıkları sürece sıcak davranırım insan canlısıyımdır biraz :)
En nefret ettiğimde birinin bana kırılmasıdır zaten :) Yorum yazmana çok mtlu oldum :)

Çok teşekkür ederim canım sende çok sempatksin :)
İnsanlara kalbimi kırmadıkları sürece sıcak davranırım insan canlısıyımdır biraz :)
En nefret ettiğimde birinin bana kırılmasıdır zaten :) Yorum yazmana çok mtlu oldum :)

bu ara çok sık karşılaşamıyoruz konuşamıyoruz belki ama aklımda olduğunu unutma canım:cy(19):

[MENTION=159044]serkan2423[/MENTION] teşekkür ederim serkan :) o tatlılığını benden almış zaten :D

iyi birisin,eglenceli,sicak kanlisin,samimisin hepte böyle kal :)
ayrica imzalarinda her türlü ilgimi cekiyor feneri pek destekledigim söylenemez ama öyleyken bile imzan hostu :)
zevklisin yada zevklerimizin uyusmasi hos bir kare canlandirmakta gözümde :)

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] teşekkür ederim bebeğim emeksiz yemek olmaz :) Mağdurumda mağdurum :D:D:D

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] aynen öyle konuşmayı severim :) bende seni sevdim canım :D

[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] way hemşoo :D hamarat oldumu sölemedin bak :) çok sağol canımın içi.
Göremiyodum seni bu aralar :)

Benim Oldugumda Sen Yoksun Senin Oldugundada Ben Yokkum :)

Söylemedigim Daha Cok Özeliklere Sahipsin Canim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri