Beni Nasıl Bilirsiniz? Elsa.

Elsa

Bayan Üye
Merhaba forumdaşlarım :) Çok samimiyetimiz olmamasına rağmen, sizler de bıraktığım izlenimleri doğrusu çok merak ediyorum. Bu kısa süre de, az da olsa beni nasıl tanıdınız? Hakkımda ki düşünceleriniz neler? Neler düşünüyorsunuz bakalım.

---> Beni Nasıl Bilirsiniz? Elsa.

Daha çok tanımıyorum ama dikkatimi çektiğin kesin. :R
Tanıdıkça yazıcam. :)

Moda okuyorsun sanırım
Sosyal birine benziyorsun
İyisin canayakınsın :R

Sakin, aklı başında ve uyumlu. Dışarıdan bakınca şimdilik böyle gördüm : )

Sakin, aklı başında ve uyumlu. Dışarıdan bakınca şimdilik böyle gördüm : )

O halde teşekkür ediyorum bende bu güzel düşüncelerin için. Çok sakin değilimdir aslında, genellikle çok sakinsin diyorlar. Sanırım bi kendime sakin değilim. Teşekkür ediyorum tekrar :R

Akli basinda ne istedigini bilen birine benziyorsun. Bilmiyorum ama kendine hedefler koyan ve ulasan kendi yolunu cizen azimli bir kisiye benziyorsun.
Tanidikca yazarim yukardakiler sezgiler ve tahminlerim. Oyle olup olmadigini bilmiyorum :)
Ama bildigim ve dusundugum sey ise iyi birisin. Kendini biliyorsun. Nezaman ilerleyip nezaman duracagini biliyorsun. Simdilik bukadar diyip akilli biri oldugunuda derek son cumlemi yazmis bulunuyorum.

Hanımefendi dedigim kızlardansın ) samisin, sohbetin güzel, canayakınsın, hemen uyum sagladın bizlere aramızda olmandan dolayı mutluyum )

Bir kere senden pozitif enerji alıyorum.Samimisin aklı başında birisin soru sorulduğunda kendini ve hislerini çok iyi ifade ediyorsun yazım uslubunu da çok beğendim.İnş hep birlikte burada güzel şeylere imza atarız :)

Akli basinda ne istedigini bilen birine benziyorsun. Bilmiyorum ama kendine hedefler koyan ve ulasan kendi yolunu cizen azimli bir kisiye benziyorsun.
Tanidikca yazarim yukardakiler sezgiler ve tahminlerim. Oyle olup olmadigini bilmiyorum :)
Ama bildigim ve dusundugum sey ise iyi birisin. Kendini biliyorsun. Nezaman ilerleyip nezaman duracagini biliyorsun. Simdilik bukadar diyip akilli biri oldugunuda derek son cumlemi yazmis bulunuyorum.

Sezgilerin de ve tahminlerin de yanılmadığını söyleyebilirim. Çünkü genellikle yakın çevreminde gözlemlediği şeyler bunlardır. Arada onlarada sorar, test ederim :) Bu arada çok teşekkür ediyorum :R

Hanımefendi dedigim kızlardansın ) samisin, sohbetin güzel, canayakınsın, hemen uyum sagladın bizlere aramızda olmandan dolayı mutluyum )

Aranızda olmaktan inan bende mutluyum ablacım. Bana kurduğun cümlelerin hepsi inan senin içinde geçerli. Çok teşekkür ediyorum ablacım :R

Bir kere senden pozitif enerji alıyorum.Samimisin aklı başında birisin soru sorulduğunda kendini ve hislerini çok iyi ifade ediyorsun yazım uslubunu da çok beğendim.İnş hep birlikte burada güzel şeylere imza atarız :)

Bu pozitif enerji almak, karşılıklı. Çünkü bende inanılmaz şekilde pozitif enerji alıyorum. Dediğin gibi inşallah hep birlikte güzel şeylere imza atarız. Samimi düşüncelerin için çok teşekkür ederim :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri