![]() |
![]() |
Teşekkür ediyorum :R Tanıdığın zaman yazmanı bekliyorum :RDaha çok tanımıyorum ama dikkatimi çektiğin kesin. :R
Tanıdıkça yazıcam.![]()
Teşekkür ediyorum :R Tanıdığın zaman yazmanı bekliyorum :R
Evet, moda okumaktayım. Teşekkür ederim o senin iyiliğin ve cana yakınlığın. :RModa okuyorsun sanırım
Sosyal birine benziyorsun
İyisin canayakınsın :R
Sakin, aklı başında ve uyumlu. Dışarıdan bakınca şimdilik böyle gördüm : )
Akli basinda ne istedigini bilen birine benziyorsun. Bilmiyorum ama kendine hedefler koyan ve ulasan kendi yolunu cizen azimli bir kisiye benziyorsun.
Tanidikca yazarim yukardakiler sezgiler ve tahminlerim. Oyle olup olmadigini bilmiyorum
Ama bildigim ve dusundugum sey ise iyi birisin. Kendini biliyorsun. Nezaman ilerleyip nezaman duracagini biliyorsun. Simdilik bukadar diyip akilli biri oldugunuda derek son cumlemi yazmis bulunuyorum.
Hanımefendi dedigim kızlardansın ) samisin, sohbetin güzel, canayakınsın, hemen uyum sagladın bizlere aramızda olmandan dolayı mutluyum )
Bir kere senden pozitif enerji alıyorum.Samimisin aklı başında birisin soru sorulduğunda kendini ve hislerini çok iyi ifade ediyorsun yazım uslubunu da çok beğendim.İnş hep birlikte burada güzel şeylere imza atarız![]()
gaye olarak biliyoruz sadece![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.