Beni nasıl bilirsiniz ? |Director23

Director23

Banned
2.haftamı geride bırakırken, az çok forumda bulunan arkadaşlarla tanışıp muhabbet ettik ... İzlenimlerinizi alalım :)

Not: Eleştirilere açığımdır , çekinmeden belirtebilirsiniz . Saygılar;

---> Beni nasıl bilirsiniz ? |Director23

İyi sıcakkanlı sohbet etmekten hoşlandıgım bi derdim oldugunda anlatmak isticem rahat rahat konuşa bilicem birisin iyiki burdasın iyiki tanımışım seni emre..:)

eglenceli ve aktif olan arkadaşlardansınız daha ilerde daha uzun cümleler kurabilirim ama şimdilik szi tanıma sürecindeyiz)

saygılı , sıcakkanlı birisin :)

yakın bi akrabamız var çok eğlenceli birisi görünüşün itibariyle ona çok benzettiğim için aklımda hep senin de böyle olduğunu getiriyorum gözüme :)

daha yakın tanıma fırsatım olursa daha çok şey anlatabilirim son olarak klasik belki ama 'iyi birisin' :)

saygılı , sıcakkanlı birisin :)

yakın bi akrabamız var çok eğlenceli birisi görünüşün itibariyle ona çok benzettiğim için aklımda hep senin de böyle olduğunu getiriyorum gözüme :)

daha yakın tanıma fırsatım olursa daha çok şey anlatabilirim son olarak klasik belki ama 'iyi birisin' :)

Yorumun için teşekkür ederim Gözde , akrabana selamlar :D

Aşk olsun ne kirletmesi :) Zaten kimse bir şey yazmıyor hahaha

sonra geveze ve dağınık (her yeri sohbete çeviren) üye diye adlandırılıyorum mağlum :)

birileri tarafından yorumlanmayı seven ne düşünüldüğünü merak eden başkalarının kafasında nasıl bir profil oluşturmuşum diye düşünen buna önem veren birisin :)

Ben yazmasam eksik kalırdım herhalde :)

Saygılı ve Efendi kişiliğini forumun her yerine buram buram yansıtan , iyimser ve sıcakkanlı birisin .

Bunun yanında cana yakınlığın , söylediklerinde " Art Niyet " olmaması ve " Laf Sokma " çabası içinde olmadığını da belirtmek isterim .

Bazen kısa ve öz konuşuyorsun . Genelde sessiz , dinlemeyi seven , insanları tahlil eden niteliktesin .

Bardağın her zaman dolu tarafını görmüyor , boş tarafını da görerek " Bakış Açını " ortaya koyuyorsun .

Nickinin özelliklerini yada şöyle ifade edeyim . Nickin her zaman bana Direktör olarak geliyor . Bu özellikleri forumda göremedim ama ileride bu da olacaktır . Özel hayatında mutlaka özelliklerini gösteriyorsundur .

" Mangal Yürekli Adam " tabirini yapabilirim senin için :)

Umarım seni daha da tanıma fırsatım olur .

Saygılar - Sevgiler olsun Paşam'a .

sonra geveze ve dağınık (her yeri sohbete çeviren) üye diye adlandırılıyorum mağlum :)

birileri tarafından yorumlanmayı seven ne düşünüldüğünü merak eden başkalarının kafasında nasıl bir profil oluşturmuşum diye düşünen buna önem veren birisin :)

Bak biraz daha tanımış oldun beni :D

Ben yazmasam eksik kalırdım herhalde :)

Saygılı ve Efendi kişiliğini forumun her yerine buram buram yansıtan , iyimser ve sıcakkanlı birisin .

Bunun yanında cana yakınlığın , söylediklerinde " Art Niyet " olmaması ve " Laf Sokma " çabası içinde olmadığını da belirtmek isterim .

Bazen kısa ve öz konuşuyorsun . Genelde sessiz , dinlemeyi seven , insanları tahlil eden niteliktesin .

Bardağın her zaman dolu tarafını görmüyor , boş tarafını da görerek " Bakış Açını " ortaya koyuyorsun .

Nickinin özelliklerini yada şöyle ifade edeyim . Nickin her zaman bana Direktör olarak geliyor . Bu özellikleri forumda göremedim ama ileride bu da olacaktır . Özel hayatında mutlaka özelliklerini gösteriyorsundur .

" Mangal Yürekli Adam " tabirini yapabilirim senin için :)

Umarım seni daha da tanıma fırsatım olur .

Saygılar - Sevgiler olsun Paşam'a .

Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkür ederim Adaş'ım ...
İyi bir izlenim bırakabildiysem ne mutlu bana. Yorumun karşısında duygulandım gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum . Sağ ol eksik olma , saygı benden dostum.

Pozitif, sınırını bilen,vatansever,sohbeti güzel, iyi niyetli,efendi,saygılı biri bilirim seni Emre :) :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri