Anlaşılabiliyorsa esprilerim ne mutlu bana kardeşim. Teşekkür ettimİnce espri yeteneğine sahipsin. Ben bir tek bunu biliyorum.
Düşüncelerin için teşekkür ediyorum ablacım. Sende çok seviliyosun.Sen minik kardeslerimdensin. Seni cok sevdigimi biliyorsun zaten, bunu dememe bile gerek yok sanirim.
Cok fazla baskasina karismayan espiri anayisi yuksek civil civil, neseli fazla birseyi kafana takmayan bir kardesimsin.
Teşekkür ettim düşüncelerin için kabarık. xD Süpürgelinin hatırası :ÇSeviyeli Sicak Kanli Espirili Eglenceli Iyi Birisi
Gicik xD
Teşekkür ederim düşüncelerin içinseni fazla konuşmayan olarak bilyorum dürüst olarakta
Alp. İlk başta ismin çok sempatik geliyor kulağıma. Beyefendi, seviyeli, pozitif, sıcakkanlı, sempatik birisin. Yorumlarının nerdeyse hepsine katılıyorum diyebilirim. Hatta bazılarına çok gülebiliyorum bile, espirili oldukları için olsa gerek. Zeki olduğundan fazlaca eminim. Gözlerinin çekikliğini resimlerde gördüm, Serdar Ortaç'a bile bu kadar yakışmıyor diyebilirim.
Şimdilik bu kadar, hoşçakal
Teşekkür ettim düşüncelerin için kabarık. xD Süpürgelinin hatırası :Ç
/B]
Şimdilik bu yeterli
Şimdilik bu yeterli
Şimdilik bu yeterli
Teşekkür ettim gulüm. Duygular karşılıklıDüzceninnn gülüüü Forumdakııı eglencelıı genclerdensınn severımm senııı
O senin gıcıklığın der ve çeker giderim :eda:Rica Ederim Cekik xD Giciksin Iste )
Teşekkür ederim komşucokk fenasın :vala_02:
komsumsun yorumların cok ıyı,acık sozlusun..samımı oldugunu dusunuyorum..
Yukarıda arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Sıcakkanlı,ince espiri yeteneğine sahip zeki ve eğlenceli bir kardeşimizsin. Yakışıklısın da aynı zamanda
iyi bilirim xD
yazıp geçmek gerek ama :M
neyse ciddi olalım
değer vermeye layık biri olarak bilirim, (biliyorum sen de bana değer veriyosun cınım tişikkirlir)
kesinlikle laf kalabalığı yapmayan,
dürüst,
kalbi temiz,
duygularından emin,
paraya ihtiyacı olan :Ç
sıkıntılı anlarımda çoğu zaman destek olan
ve sevilen biri olarak bilirim Alpella'mı :Ü
Dun gece anlattiklarindan sonra ne soylesem bilemedim simdi kanka :Ç
Neyse aramizda
Forumda konusacagim dertlesecegim yeri gelince sevip yeri gelince sovebilecegim tek kardesimsin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.