Evet YorumLarı aLaLım Şimdik NasıL biLirsiniz Beni MiLLet..:2:
mavi bilirim :M
:Ç bi okadar da iyi bilirim :Ü
`MuSTi ;
-İlginç
-Neşeli
-Yorumlarını beğendiğim
-İtiraflarıma gülen
-Sıcakkanlı
bir üyemiz, seni öyle bilirim :R
TeşekkürLer GüzeL YorumLar iÇin :R Neşeli olduğum söyLenemez itirafLarına baya bir gülüyorum Canım sıkıldığı zamanLar Sanada teşekkür ederim Yorumun iÇin ( :R
AlkoL Falan kalmadı artık abLa ( Kapattım o defteri Sende çok seviLiyorsun abLacım Herşey diLediğin ve gönLünce oLsun HayırLı cumaLar diLerim..mustafa)
kardeşimle aynı ismi taşıyor olması ayrı bir güzel...
ilk geldigim günden beri samimi, sıcak, neşeli, arada duygusal, bazen yorgun ,yani bir insanda olan bütün özellikleri kendinde barındıran ha bide aşık ona herşey yakışıyor çok fazla sevdigim sayılı kişiler arasındasın
Allah gönlüne göre versin herşeyi..bide şu alkolden uzak dursan 4 8 lik bir insan olup çıkarsın) Hayırlı cumalar ablası
duygusal birine benziyorsun , sorunlarınıda en kısa zamanda çözersin inşallah
Seni birkaç cümleyle anlatmak zor canım.Cok güzel bir yüregin var,temiz.Aklına koydugunu yaparsın dye düsünüyorum.Biraz duygusalsın,ask adamısın sanki,kolay seviyorsun.Geldigin günden beri samimiyetinle,guzel ve yerinde konusmalarınla,tavrınla herkesin gönlünü kazandın.Seviliyorsun canım.. :R
Musti dostum , Çok severim seni
Çok iyi Bir kardeşimsin
Çok tanımıyorum seni ama karşılaştığımız zamanlarda sürekli içmekten bahseden birisinn
Temiz kalpli ve birine sırılsıklam aşıksın. Umarım herşey gönlünce olur
Sıcak kanLı hoş birisin
Herşey gönLünce oLsunnn
Mustiiiii sıcakkanlı neşeli, iyi, temiz kalpli birisin..
kendi halinde.. kimsenin bişeysine karışmayan.. zararsızzz
herşey gönlünce olsun..
gel seni fb'li yapalım :2: hahaha
Teşekkürler Selda pek fazLa seni tanımıyor oLsamda sende iyi birine benziyorsun Seninde Herşey gönLünce oLsun (
Aslaaaaaaaa Fbli olmam SibiL GüzeL YorumLarın için teşekkür ederim Sessiz sakinimdir Zararsızım p TeşekkürLer yorumLarın için p
Seni kötü bilen yoktur sanırım , iki lafın belini kıramasakta severim kardeşim gibi..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.