Beni NasıL BiLirsiniz.. ''B0bMarLey'' ~ '' `MuSTi ''

---> Beni NasıL BiLirsiniz.. ''B0bMarLey'' ~ '' `MuSTi ''

`MuSTi ;

-İlginç
-Neşeli
-Yorumlarını beğendiğim
-İtiraflarıma gülen :D
-Sıcakkanlı

bir üyemiz, seni öyle bilirim :R

mavi bilirim :M

:Ç bi okadar da iyi bilirim :Ü

Maviyi Severim :D TeşekkürLer güzeL Yorumun iÇin (:)
`MuSTi ;

-İlginç
-Neşeli
-Yorumlarını beğendiğim
-İtiraflarıma gülen :D
-Sıcakkanlı

bir üyemiz, seni öyle bilirim :R

TeşekkürLer GüzeL YorumLar iÇin :R Neşeli olduğum söyLenemez :D itirafLarına baya bir gülüyorum Canım sıkıldığı zamanLar :D Sanada teşekkür ederim Yorumun iÇin (:) :R

TeşekkürLer GüzeL YorumLar iÇin :R Neşeli olduğum söyLenemez :D itirafLarına baya bir gülüyorum Canım sıkıldığı zamanLar :D Sanada teşekkür ederim Yorumun iÇin (:) :R

İtiraflarımla gülüyorsan ne mutlu bana :D

duygusal birine benziyorsun :) , sorunlarınıda en kısa zamanda çözersin inşallah :)

mustafa)

kardeşimle aynı ismi taşıyor olması ayrı bir güzel...
ilk geldigim günden beri samimi, sıcak, neşeli, arada duygusal, bazen yorgun ,yani bir insanda olan bütün özellikleri kendinde barındıran ha bide aşık :) ona herşey yakışıyor çok fazla sevdigim sayılı kişiler arasındasın

Allah gönlüne göre versin herşeyi..bide şu alkolden uzak dursan 4 8 lik bir insan olup çıkarsın) Hayırlı cumalar ablası

mustafa)

kardeşimle aynı ismi taşıyor olması ayrı bir güzel...
ilk geldigim günden beri samimi, sıcak, neşeli, arada duygusal, bazen yorgun ,yani bir insanda olan bütün özellikleri kendinde barındıran ha bide aşık :) ona herşey yakışıyor çok fazla sevdigim sayılı kişiler arasındasın

Allah gönlüne göre versin herşeyi..bide şu alkolden uzak dursan 4 8 lik bir insan olup çıkarsın) Hayırlı cumalar ablası
AlkoL Falan kalmadı artık abLa (:) Kapattım o defteri Sende çok seviLiyorsun abLacım Herşey diLediğin ve gönLünce oLsun HayırLı cumaLar diLerim..
duygusal birine benziyorsun :) , sorunlarınıda en kısa zamanda çözersin inşallah :)

TeşekkürLer eternaL Umarım çözücem ki çözüceğime inanıyorum :)

Seni birkaç cümleyle anlatmak zor canım.Cok güzel bir yüregin var,temiz.Aklına koydugunu yaparsın dye düsünüyorum.Biraz duygusalsın,ask adamısın sanki,kolay seviyorsun.Geldigin günden beri samimiyetinle,guzel ve yerinde konusmalarınla,tavrınla herkesin gönlünü kazandın.Seviliyorsun canım.. :R

Musti dostum , Çok severim seni

Çok iyi Bir kardeşimsin

Çok tanımıyorum seni ama karşılaştığımız zamanlarda sürekli içmekten bahseden birisinn :)

Temiz kalpli ve birine sırılsıklam aşıksın. Umarım herşey gönlünce olur :)

Mustiiiii :) sıcakkanlı neşeli, iyi, temiz kalpli birisin..
kendi halinde.. kimsenin bişeysine karışmayan.. zararsızzz :)
herşey gönlünce olsun.. :)

gel seni fb'li yapalım :2: hahaha

Sıcak kanLı hoş birisin
Herşey gönLünce oLsunnn :)

Seni birkaç cümleyle anlatmak zor canım.Cok güzel bir yüregin var,temiz.Aklına koydugunu yaparsın dye düsünüyorum.Biraz duygusalsın,ask adamısın sanki,kolay seviyorsun.Geldigin günden beri samimiyetinle,guzel ve yerinde konusmalarınla,tavrınla herkesin gönlünü kazandın.Seviliyorsun canım.. :R

Teşekkür ederim tatLım güzeL yorumLarın için Evet aşk adamıyım Zor Severim Seversem bırakmam Sende SeviLiyorsun tatLım :174:
Musti dostum , Çok severim seni

Çok iyi Bir kardeşimsin

EyvALLAH Kardeşim Sende çok iyi bir Kardeşimsin SeviLiyorsun :36:
Çok tanımıyorum seni ama karşılaştığımız zamanlarda sürekli içmekten bahseden birisinn :)

Temiz kalpli ve birine sırılsıklam aşıksın. Umarım herşey gönlünce olur :)

Büyüdük artık :pp Güzel yorumLarın için TeşekkürLer Çok seviLdiğimi biLmiyordum :pp

Sıcak kanLı hoş birisin
Herşey gönLünce oLsunnn :)

Teşekkürler Selda pek fazLa seni tanımıyor oLsamda sende iyi birine benziyorsun Seninde Herşey gönLünce oLsun (:)
Mustiiiii :) sıcakkanlı neşeli, iyi, temiz kalpli birisin..
kendi halinde.. kimsenin bişeysine karışmayan.. zararsızzz :)
herşey gönlünce olsun.. :)

gel seni fb'li yapalım :2: hahaha

Aslaaaaaaaa Fbli olmam :D SibiL GüzeL YorumLarın için teşekkür ederim Sessiz sakinimdir Zararsızım :pp TeşekkürLer yorumLarın için :pp

Teşekkürler Selda pek fazLa seni tanımıyor oLsamda sende iyi birine benziyorsun Seninde Herşey gönLünce oLsun (:)

Aslaaaaaaaa Fbli olmam :D SibiL GüzeL YorumLarın için teşekkür ederim Sessiz sakinimdir Zararsızım :pp TeşekkürLer yorumLarın için :pp

rica ederim :R

Seni kötü bilen yoktur sanırım , iki lafın belini kıramasakta severim kardeşim gibi.. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri