Beni Koyup Gitme...

Єƒѕαηє

Kayıtlı Üye
Beni koyup gitme ne olursun
Durduğun yerde dur

Gidersen hiç birşey eskisi gibi olmayacak kimse kalmayacak yanımda ne şarkılar nede şiirler anlatacak halimi...

Kendini martılarla bir tutma
Senin kanatların yok

Yalnız kalırım buralarda gökdelenden düşer gibi çakılırım yokluğuna kimseler tutamaz beni hem nasıl olsa uçamam yaa...

Düşersin yorulursun

Bensizlik yakmaz mı içini, düşmezmisin yorgun akşamlara, ağlamazmısın yeniden, dayanabilirmisin hasretime...

Bir deniz kıyısında otur.
Gemiler sensiz gitsin bırak

Herkes gitsin istediği yere n'olur sen gitme, bırakma beni sensiz, pişmanlıklara savurma gönlümü...

Herkes gibi yaşasana sen
İşine gücüne baksana

Gitmeden bir daha bak ardına, belki sızlar yüreğin, parçalanır için belki. Bir daha düşün! Gidişin sonu olur herşeyin...

Evlenirsin çocuğun olur

N'olur gitme sevdiğim, beni koyup gitme bırakma sırtımda kanlı bıçağını ayrılık yakışmaz bize...

Sonun kötüye varacak

Düşün sonunu; yanacağını düşün, yanacağımı... Kahreden gecelerde yalnız kalışlarımızı düşün, düşün ki gitme sevdiğim...

Elimi tutuyorlar ayağımı
Yetişemiyorum ardından

Koşuyorum peşinden sen kaçıyorsun, gidiyorsun bilinmez diyarlara yüreğim peşinde bir avcı, sen yoksun...

Hevesim olsa param olmuyor
Param olsa hevesim

Korkuyorum bitecek diye sevdam, yalnızlıktan korkuyorum, ağlamaktan, senin için korkuyorum sevdiğim ya bişey gelirse başına, herşeyden geçtim bir seni düşünüyorum...

Yaptıklarını affettim

Beni koyup gitme ne olursun son bir defa dön bak ardına virane olan yüreğime bak, damarlarımdan kan diye sen geçiyorsun, seni soluyorum ben sana ölüyorum...

Seninle gelmeyeceğim yine de

Bırakma beni n'olur ben seni seviyorum, ya gitme sevdiğim yada beni de al yanına... Beni koyup gitme ne olursun, ne olursun kal yanımda, ne olursun sarıl bana yeniden, göğsümde ağla, kokumu çek içine çek ki benliğimi al benden, bir daha ayrılama...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri