Beni Böyle Sev dizisine üniversitede büyük ilgi

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

İÜ İKTİSAT KULÜBÜNDE “BENİ BÖYLE SEV” İZDİHAMI

TRT1’in fenomen dizisi Beni Böyle Sev’in oyuncuları üniversite panellerine başladılar. İlki İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinde gerçekleşen panelde adeta izdiham yaşandı.

Panele Güven Kıraç, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Burcu Altın, yönetmeni Cem Tabak ve senaristi Hakan Haksun İÜ İktisat Kulubünde gerçekleştirilen söyleşiye katıldı.

Dizinin başrol oyuncularından Güven Kıraç, dizi karakterlerinin oluşturulmasında herkesin kendinden kattıklarının büyük rolü olduğunu ve karakterlerin bu şekilde zenginleştirildiğini belirtirken, iyi oyuncu olmak ile ilgili gelen bir soruya ‘İyi oyuncu olmak samimiyet meselesidir.’ dedi.

Diziye dâhil olma süreçlerini anlatan başrol oyuncularından Alper Saldıran, ‘Senaryo geldiğinde çok heyecanlandım, farklı bir proje olacağına inandığım için dâhil oldum.’ diyerek, dizide canlandırdığı karakteri oynarken öğrencilik yıllarından beslendiğini, günlük hayatından yola çıktığını belirtti.

Neşeli bir ortamda gerçekleşen söyleşinin bitiminde öğrenciler tarafından getirilen sürpriz pastayla 11 Aralık doğumlu Zeynep Çamcı’nın doğum günü de söyleşiye katılan öğrencilerin alkışları arasında kutlandı.

Kaynak: http://televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri