Beni Affet (İHANET)

SadeSu

Bayan Üye
Merhaba mektubumu hiç okuyamıyacak olan ihanetimin bedeli..

Yolculuğum hüzün adasından başladı oradan aldığım hüzünlerle hayal kırıklığı karamsarlık kentine tatile çıktım bir müddet belkide bir ömür kim bilebilirki çaresizliklerimin karamsarlıklarımın altında ezildim tükendim ben İHANET şarabını kana kana içtim belkide bundandır kendimden nefret edişim bundandır sana kaçamak cevaplar verişim hayatımda en doğru ilişkiler yaşayan ben saygıyı sadakati örnek gösterilen ben İHANET Şarabından kana kana içtim ey Eski Sevdam parmağında yüzüğünü taşırken İHanet ateşi sardı bedenimi sardı ruhumu Şeytana kul oldum şimdi çıkamazken bu kenten hesaplaşırken kendimle sana bunu yapma hakkım yoktu affı özrü yoktu bunun hala beni aradığında 'Aşkım' diyorsun yaa sen hançer saplanır yüreğime çünkü bu kalp senden gideli çok oldu bu kalp senden vazgeçeli çok oldu bendeki seni aslında sen bitirmiştin büyük sevdamızı bu hale sen getirmiştin uyarmıştım seni tüketiyorsun bak beni bu sevdaya yazık olucak yapma etme demiştim demi ? şimdi diyiceksinki İHANETine manzeret arıyorsun :( aslında bunlar gerçekler manzeret değil ben sana ihanet etmeden öncede vazgeçmiştim seni sevmekten bitirmiştin bendeki sevgini ey bunları hiç okuyamıcak Hayat Arkadaşım Ben Sana İHANET Ettim İHANET ŞARABINI KANA KANA İÇTİM..

Merhaba ihanetimin diğer sırdaşı Ali'm

Bana huzur veren insan sıkışmışken karmaşık duygular arasında can çekişirken çaresizlikten o anda çıkı verdin karşıma karamsarlık kentinde sesini duyduğumda dindi acılarım bana verdiğin güç destek ayağa kaldırdı beni hele o masum gülüşün yokmuydu tekrardan hayat varmış yaşamaya değermiş dedirtti bana sende bende biliyorduk YASAKTı bizim aşkımız Sende bende biliyorduk İMKANSIZdı aşkımız Ve İHANET ŞARABIYDI bu sende bende dürüstlük sınavını hep önde bitiren kişilerdik herkesin hayranlıkla baktığı kişilerdik ne olduda bize İHANET ŞARABINI kana kana içtik neydi aramızdaki bu büyük bağ neydi beni sana hızla çeken bu ismini koyamadığım güç yaptığımızın yanlış olduğunu bile bile neden vageçemedik neden bağlandık gittikçe bu ne yaman çelişki bu ne zoraki yaşam bune sancılı dönem ne büyük acılar varmış aşkın içinde ve ne zormuş seni severken birgün kaybediceğini bilmek şimdi vazgeçtim dedim sana herşey bitsin dedim dün gece yasaktı yanlıştı biri dur demesi gerekti ve bunu ben yaptım sanmaki istedim bunu yaparken inan canım öncesinden daha fazla acıyor inan kan revan içinde her bir yanım Şeytan ile karşı karşıya geldim kırbaçlar yedim yıkıldım kırıldım ve ben 7 saatir sesini duymadığım için Seni çok özledim bu 7 yıl 7 asır olucak belki ama sen tam sol köşem varya orada hep olucaksın belkide ileride doğucak olan bebeğime senin adını vericem kim bilir Ey imkansız sevdam ey yasak aşkım ey Ali'm Herşeyim ben yaşarken ölmenin acısını yaşıyorum şuan ben zoraki hayat sürdürüyorum ben intiharıma ramak kala bunları bilmediğin bir yerde görmüceğin bir yerde dile getiriyorum mucize olurda okursan bunları SEVDİĞİMİ BiL YETER..

---> Beni Affet (İHANET)

Bugün sesini duymadığım ilk gün ne zormuş sesini duymadan yaşamak ne zormuş seni düşünmemeye çalışmak sensiz yaşamam gerektiğini kabullenmek ne zormuş halbuki hayallerimiz vardı bugünü beraber geçiricektik uçak biletimi bile almıştım tüm gün eğlenip beraber uyuycaktık demi ? ne haycanlıydık hayalini bile kurarken nefesimiz kesiliyordu hayal ederken tıkandığımız anda soluğumuz kesildiği yerde seni seviyorum diyerek bağlıyorduk duygularımızı burçlarımız bile uyumumuzu kıskanıyordu burçlarımız bile heycanımızı sevgimizi ruh ikizimiz olduğunu yazıyordu heycanla içten samimi bak burçlar bile nasıl anlaştığımızı yazıyor aaa bak burçta bile yazıyor inatçı olduğun yazıyor gördünmü diye birbirimize söyler sevinirdik ne güzel dakikalar yaşadık rüya gibiydi sanki birbirimize haykıra haykıra seni seviyorum diyorduk ne çabuk bitti bu büyü ne çabuk vazgeçtin ne çabuk çıkardın hayatından beni nasıl alıştın benim sesimi duymadan yaşamaya söylesene nasıl alıştın banada söyleki bende alışıyım sensizliğe bende yokmuşsun hiçmişsin gibi davranıyım elim telefona gidiyor kendime engel oluyorum aram*** için biraz gururlu onurlu ol diye kendime kızıyorum beni bu duruma getirdiğin için ben şimdi kendimden nefret ediyorum biliyormusun ? yaa sen sen kötü günümde yanımda olan sen sesinden huzur bulduğum sen canımın acısına ilaç olan sen sen sen şimdi beni en büyük karanlıklara gömdün herkesten çok sen yıktın beni lanet olsun seni sevdiğim kadar da nefret ediyorum senden..................

---> Beni Affet (İHANET)

Sana hergün buradan mektup yazıcam içimdekilerini buraya dökücemki kendime bir nevi engel olup seni aramıcam aramıcam aramıcam..

---> Beni Affet (İHANET)

Yorgun bedenim duygularım yarınlarım umudumu yitirdim yaşamaktan ölmeyi hiç bu kadar istememiştim evlilik hayalleri kurduğum adamı şimdi sevmiyorum 1ay öncesine kadar eşyalarımızı mutlu mutlu alırken evimize küçük süs eşyaları alırken yaşadığım heycandan eser kalmadı o eşyalarlar gözgöze gelince evde canım acıyor biliyormusun beni o kadar yıpratınki o kadar yanlız bıraktınki sevgimi heycanımı hayallerimi yok etin sana kızgın kırgınken tanıştım onunla bana dostça davrandı o bana iye geldi yaa hissetiklerimi anladı beni dinledi ben karmaşığım bugünlerde sendemiyim ondamı yoksa hiçbirinizdemi bilmiyorum ben kendimde değilim bugünlerde ölmekmi yaşamakmı gitmekmi kalmaklı sıkıştım kaldım yardım edin biriniz bana yalvarırım ben senimi onumu seviyorum onu sevsemde o yok artık gitti herşeym hata dedi gitti sen yanımdasın ama senleyken onu düşünüyorum neler oluyor bana :S bu ben değilim inan ben değilim :S zamanı geriye alın heycanım hayallerim yerinde kalsın onu tanımamış oluyım evlilik hazırlarımız heycanla devam ediyor olsun olsun yeter canım çok acıyor senimi onumu kimi seviyorum ben evlenmekmi istiyorum yoksa evlenmemekmi ne oluyor bana ne hissetiğimi bilmiyorum karanlıkta karmaşıklıklardayım yardım edin bana yardımmmmmmmmmmmmmmmmm.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri