"Bengü'yü örnek alıyorum"

AySe^^

Bayan Üye
İzel genç şarkıcıları ti'ye aldı

İzel 25'inci sanat yılını 'Jazznağme' adlı albüm ile kutluyor. Caz altyapısıyla Türk Sanat Müziği söyleyip bir ilke imza atan sanatçı, en büyük oldukları için idollerinin Ajda Pekkan ve Sezen Aksu olduğunu söyleyen genç şarkıcıları da ti'ye aldı: Ben de Bengü'yü örnek alıyorum!

İzel, 25'inci sanat yılında 'Jazznağme' adlı yepyeni bir albümle dinleyicisinin karşısına çıktı. Bu albümü anne ve babasına adayan ve "Boynumun borcuydu" diyen sanatçı, hayatına damga vuran nağmeleri, caz altyapısıyla seslendirdi.

İzel'e sorulan 'Yeni isimler içinde size, sizi örnek aldığını söyleyen var mı hiç?' sorusuna, "Çok gariptir ki genç isimler, "Örnek aldığınız biri var mı?" dediklerinde iki kişiyi söylüyorlar. Ya Sezen Aksu ya da Ajda Pekkan... Hiçbiri de çıkıp İzel'i, Sertab Erener'i Candan Erçetin'i, Şebnem Ferah'ı ya da Aşkın Nur Yengi'yi örnek aldım demiyor. Bu ülkede Sezen Aksu ve Ajda Pekkan'dan başka şarkıcılar da var. Ve hakikaten bizler örnek alındığımızı biliyoruz ve görüyoruz ama o insanların ağzından asla duymuyoruz. Ben biliyorum, benim aranjörüme gidip, "İzel gibi albüm yapalım", modacıma gidip "İzel'inki gibi kıyafet istiyorum" diyenlerin olduğunu." diye yanıt verdi. Kimi örnek alıyorsunuz sorusuna ise esprili bir yanıtla; "Ben, Bengü'yü örnek alıyorum (gülüyor)... Şaka bir yana sesini, tipini, giyimini, tarzını, içtenliğini ve hanımefendiliğini çok seviyorum." dedi.

---> "Bengü'yü örnek alıyorum"

olabilir böyle şeyler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri