Benfica'yı durdurma formülleri!

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Galatasaray’da tüm gözler zorlu Benfica maçına çevrildi, teknik heyet Portekiz’de olası bir kazaya uğramamak için kolları sıvadı. Lizbon’dan en az 1 puan ile dönmeyi planlayan Cimbom’da teknik direktör Michael Skibbe, Portekiz ekibini durdurmak için ilk olarak işe savunmadaki sarı kırmızılı futbolcularına mesai yaptırarak başladı.

Rakibi adeta yıldızlar topluluğu olan Benfica’nın, başarısının yükünü büyük ölçüde çeken hücumdaki 4 silahşorunu (Nuno Gomes, Aimar, Reyes ve Suazo) durdurmak için Skibbe harekete geçti. Alman teknik adam, Portekiz’deki maçta sarı kırmızılı defans oyuncularını Benficalı 4 tehlikeli ayağa sahada adım attırmamaları konusunda uyardı.

Dün Florya’da idman öncesi oyuncularının dikkatini çeken Skibbe’nin Emre Aşık, Servet, Meira, Sabri ve Ayhan’a Aimar, Reyes, Nuno Gomes ve David Suazo’yu sahada asla boş bırakmamalarını istedi. Alman hocanın rakiplerinin hızlı futbol ortaya koyduklarını ve çok koşan, çok iyi alan daraltan, yardımlaşan bir takımla karşılacaklarını dile getirip, "Bu dörtlüyü sahada durdurursak onların tüm planlarını bozabiliriz. Ve maçı lehimize çeviririz" dediği öğrenildi.

aimardan tırsıyorum ben...herif geçen maçta bir topuk pası vermiş ortasahan ara pası attı herif topuk pasıyla...

Ama bizde hafife alıncak takım değiliz...kewell'in sakatlanması cok kötü oldu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri