Bendende Bir İtiraf.

İnci

1907
Prenses
aslında dun yazıcaktım ama bazı işlerim vardı bugune kaldı itirafım.

olayı baştan anlatayım.

gecen hafta körfez arabalarına kentkart koydular. çokta sevindik. burdaki soforler fazlasıyla pinti uzerinde uniforman olsa dahi öğrenci kimliğini isteyen cahil bir otobus soforuyle karşılaşman içten bile değil. :)

neyse itirafım bu deil tabiki. her hafta en az 1 gun izmite gidiyorum ben. 2 tl yol parası.. yani 4 lirayı sadece yola harcıyoruz. kent kart gledi die pek bi sevindirik olmuştum bilen bilir. izmitte ve neredeyse her semtte olan kent kartı sonunda körfeze aldılar. dun pazartesi gunu izmitte işim vardı. sofore 10 tl uzattım izmit 2 bucuk oldu demez mi ? şoklar içnideyim. yani 10 kuruş zam yapsalar anlarım. hadi 25 kuruş olsun. 50 kuruş ne demktir ya ? 45 dk yolda geciyor ayakta gitmek zorunda kalıyoruz çunku otobusler kuçuk.

cunku körfezde belediye yok xD kocaelinin en zengin semti körfez sanki belediyeleri kaldırdılar ya.kocaman mis gibi kırmızı belediyelerimiz vardı. ev gibiydi kimse ayakta kalmazdı tıklım tıklım olmazdı otobus. kocaman bi kutu vardı alırdık belediyeden belediye fişini atardık içine giderdikte digerdik.

itirafım gelen 50 kuruşluk zam kısacası. daha doğrusu kent kart geliyor die uyanıklık olsun die verilen zam. eskiden 2 liraya giderdik 2 bucuk oldu ee kent kart öğrenci yine 2 lira olucak ne kazandık ? hiçbişi :) belediye nie körfezde hala yok bunuda merak etmekteyim. ben mavi otobusleri istemiyorum. kırmızı geniş ferah belediyelerimi istiyorum.

ibrahim karaosmanoğluna burdan sesleniyorum. çok zengin belediyemiz farkındayım. uinversite sınavlarında ilk 100e giren öğrencilere araba verdin. 6. sınıflara dizustu dagıttın :) bi guzellikte körfez belediyelerini getirmeklede yap :)

zira ehliyetiniz varsa ve işsizseniz size tavsiyem körfezde otobusunuzun olması :) paraya para demiyorsunuz :)

---> Bendende Bir İtiraf.

:11:

akın geldiğinde 50 kuruş fazla al yanına demedi deme :11
:

Bizim 1.40 tl.:)

50 kuruş filan zam gelirse daha tren saatlerini belirler İzmite trenle kaçak gelirim.Derben Köseköy Kırkikievler İzmit :Ç

Üstelik kentkart uygulaması bazı araçlarda 14 şubattan itibaren geçerli olucakmış.Geçen yüklettik arkadaşla kullanıma geçmemiş birde üstüne para verdik.2 milyon küsür olucak birde kentkart olmadan belediye resmen sömürüyor halkı.

Evet İzmit Gölcük arası zamlandı

Hastaneye bile çıkarken öğrenci kimliği istiyolar yoksa tam para alıyolar
Çok saçma oldu kent kart işi

kaç dk suruyor yol ?

hoş sizde belediye vardır.

sorun belediyemizin olmaması.

1.40 ise 1.50 olmuştur :) 50 kuruşu bi biz körfez yeriz. malum kocaelinin en zengin muhiti burası :)

İroni yapmışsın herhalde en zengin yer yahyakaptan ve yuvam diye biliyorum ben :D

Bizde 1.25 tl. Eskiden 1 liraydı yani 25 kuruş zam gelmiş.

Ama biz de ilçede oturmamıza rağmen memnunuz otobüsler de küçük falan yani aslına bakarsan benim otobüslerle işim olmuyor xD Zaten çarşıda oturuyoruz otobüse gerek olmuyor.

Ama en güzel otobüse ben Adanamda bindim azcık ücretle Çukurova Üniversitesi'nden çarşıya gidebiliyosun (yaklaşık 45 dk). Otobüsler aşırı büyük ve klimalı. Aşığım o ileee :67:

Üstelik kentkart uygulaması bazı araçlarda 14 şubattan itibaren geçerli olucakmış.Geçen yüklettik arkadaşla kullanıma geçmemiş birde üstüne para verdik.2 milyon küsür olucak birde kentkart olmadan belediye resmen sömürüyor halkı.

15 şubat son burda :)
hayır 50 kuruşa bişide diemiyoruz.
belediyemiz olsa böle olmucak.
fiş vardı atıyordun gidiyordun.
ayaktada kimse kalmıyordu.

Evet İzmit Gölcük arası zamlandı

Hastaneye bile çıkarken öğrenci kimliği istiyolar yoksa tam para alıyolar
Çok saçma oldu kent kart işi
kaç kuruş zamlandı sizde ?
kaça gidiyordun bide
ya sorun kentkart geliyor die zamlanması iyide yine aynı parayı öduyorsun kentkartla ne deişti hiçbişi

İroni yapmışsın herhalde en zengin yer yahyakaptan ve yuvam diye biliyorum ben :D

yahyakaptan :pp

ama biz veriyoruz 2.50 kuruşu.

burda belediyede yok.

size kocaeli halkı olarak en pahalı suyu Turkiyede bizim tukettiğimizide sölemişmiydim ?

Bizde 1.25 tl. Eskiden 1 liraydı yani 25 kuruş zam gelmiş.

Ama biz de ilçede oturmamıza rağmen memnunuz otobüsler de küçük falan yani aslına bakarsan benim otobüslerle işim olmuyor xD Zaten çarşıda oturuyoruz otobüse gerek olmuyor.

Ama en güzel otobüse ben Adanamda bindim azcık ücretle Çukurova Üniversitesi'nden çarşıya gidebiliyosun (yaklaşık 45 dk). Otobüsler aşırı büyük ve klimalı. Aşığım o ileee :67:

buyuk olsa helal edicem verdiğim parayı

ustuste gidiyoruz

nefes sorunum var biliyorsun.

otobusten indiğim an kendimi kaybediyorum :)

kaç kuruş zamlandı sizde ?
kaça gidiyordun bide
ya sorun kentkart geliyor die zamlanması iyide yine aynı parayı öduyorsun kentkartla ne deişti hiçbişi

Şöyle söylim Gölcükten İzmite 1.50'ye gidiyodum şuan 1.75 oldu yane 25 kuruş arttı
Hastaneye 80 kuruşa gidiyordum 1tl oldu 20 kuruş arttı

Ya birde o yetmiyomuş gibi kentkarta 10tl veriyoruz büyük saçmalık

Kentkartla işte eski fiyatınamı düşücek nolcak bende anlamadım xD

yahyakaptan :pp

ama biz veriyoruz 2.50 kuruşu.

burda belediyede yok.

size kocaeli halkı olarak en pahalı suyu Turkiyede bizim tukettiğimizide sölemişmiydim ?
:DBen Eskişehirliyim.Kocaelide ulaşıma bizden daha fazla veriyorsunuz buna eminim.Su konusunda bizim kalabak suyunun damacanası 1.350 12 lt.

kaç dk suruyor yol ?

hoş sizde belediye vardır.

sorun belediyemizin olmaması.

1.40 ise 1.50 olmuştur :) 50 kuruşu bi biz körfez yeriz. malum kocaelinin en zengin muhiti burası :)
Yarım saat.

Kartepe belediyesine bağlıyız.+ Su faturası ödemiyor Bizim belde halkı :Ç

1.50 liraya razıyım ama dediğin gibi bi rakamda zamlanırsa üstüne ekleme yapar İstanbula akarız.xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri