Benden özür dileyeceksiniz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Aşağıdaki Sebep´ten Dolayı Banlandınız:

aynı kişi olması

Ceza Süreniz: Süresiz

Haksızlık yaparak banladınız beni ... Özür Dilemenizi İstiyorum Çünkü Haketmedim !

Benim Adım BoO ( Ayşegül ) yani , Bal_Böceği ( Emine ) değilim !

Çok Üzüldüm Çok Moralimi Bozdunuz !

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Benden özür dileyeceksiniz !

İnsanlardan özür beklerken yada sorununuzu dile getirirken, daha sakin ve emreder gibi konuşmamanızı diliyorum.

Banlayan arkadaşım adına kusura bakmayın diyor.
Ve konuyu kitliyorum. İyi forumlar.

- YAPILAN BU HAKSIZLIKTAN DOLAYI SİTEYİ ŞİKAYET EDECEĞİM !

- ne saçmalıyorsunuz ya Aynı kişi olmaktan dolayı banlanmak ne demek !

-BENDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ !

5 tane mail atmışsınız ?? Hayırdır ne Oluyor Arkadaşım..

Şaka mısın sen ?? yanlışlık varsa bile şimdi süresiz banlanacaksın.

bu nasıl bir konuşma tarzıdır kimi nereye şikayet ediyorsun ??

AYNI İP DE BIRDEN FAZLA ÜYELIK VARSA YÖNETIME BILDIRMEK ZORUNDASINIZ AKSI HALDE BANLANIRSINIZ.

BIZ NERDEN BILEBILIRIZ SIZIN EVINIZDE 3 BILGISAYAR OLDUGUNUZ BEN SAHSEN GELMEDIM HIC EVINIZE ?? GELEN YONETICI VARSADA BANA BILGI VERMEDI.

ŞİMDİ SİZDEN KONUYLA ILGILI BILGI MAILI BEKLIYORUM AYNI SEKILDE CIFT UYELIK OLMADIGI VE 2 3 BILGISAYAR OLDUGU ILE ILGILI. AKSI HALDE 24 SAAT ICINDE BANLANACAKSINIZ.

İYİ FORUMLAR

banladılar beni kapatın siteyi mi diyeceksin ?? edebilirsin..

FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ!

- - - - - - - - - - - - - - - - - | Üyelik |- - - - - - - - - - - - - - - - -

- Üye Olurken Küfürlü , Argo Kelime İçeren İsim Seçmek Yasaktır. Yöneticilerin Bu Türden Kullanıcı Adı Olan Üyelerin Kullanıcı İsimlerini Degiştirmeye Yada Üyeyi Yasaklamaya Hakkı Vardır.
- Sadece Rakamdan Veya Mail Adresinden Oluşan Üye İsimlerini Kullanmak Yasaktır.
- Forumda Hiç Yazı Yazmayan Yada Uzun Zaman Giriş Yapmayan Üyelerin Üyelikleri Uyarılmadan Silinebilir..
- Forumda MSN İstemek , MSN Vermek ,Facebook Vermek,Twitter Vermek - Vermeye Çalışmak Ban Sebebidir.. Sitemiz Forum Sitesi Olup Sohbetler , Arkadaşlıklar Forum Dışına Çıkamaz..
- Her Üye Kendi Adına Yazılan Mesajlardan Sorumludur. İstenmeyen Bir Durumda Ben Yazmadım Çıkış Yapmamışım Arkadaşım Yaptı Gibi Sebebler , Mesuliyetten Yada Verilen Bir Cezadan Affınızı Sağlamayacaktır.
- Hür Üye , Üyeliğini Tehlikeye Atacabilecek Olası Sorunlarda Karşı Kendi Güvenliğini Sağlamak Zorundadır. Sebeb Basit Bile Olsa Yapılan İkazları Göz Ardı Edenler Üyelik Tarihi Ve Mesaj Sayısına Bakılmaksızın Forumdan Uzaklaştırılırlar.
- Aynı Kişinin Birden Fazla Nick İle Üye Olması Yasaktır Ve Yine Aynı Kişinin İki Ayrı Üyeliklerle Farklı Kişilermiş Gibi Aynı Konuda Görüş Belirttiğinin Tespit Edilmesi Durumunda , Üyelikleri Uyarılmaksızın Silinebilir Veya Foruma Girişleri Durdurulur..
- Her Ne Sebebden Ötürü Olursa Olsun Üyelerin Sonradan Üyeliklerini Sildirmek Gibi Bir Durum Söz Konusu Değildir. Eğer Üye Girmek İstemiyorsa Zaten Bu Kendi Elindedir..
- Bayanlar Erkek , Erkekler İse Bayan Nicki Üye Olup Forumu Gezemez. Tespit Edilmesi Durumunda Süresiz Olarak Forumdan Uzaklaştırılırlar.

Özkan , Hazır bir konuya değinmişken , bende şimdiden söyleyim de sonradan başımız yanmasın .

Biliyorsun ; Avea Jet kullanıyorum . Aynı IP Üzerinden kardeşimde siteye üye olabilir . Bilgin Olsun . Sonrada sıkıntılara girmeyelim .

Çift üyelik yok. Kusura Bakmayın Çünkü Çok Sinirlendim . Siteye İlk Girdiğimde Tanışma Bölümüne Konu açarak kendimi tanışmıştım. Dün Akşam Masa üstü bilgisayarından foruma girmiştim. sabah Bal_Böceği de yine masa üstünden girince bot!a yakalandı . sabah sitede durumu bildirmek için site görevlisi baktı bulamayınca çıktı. Durum Yanlış anlaşıldı site yöneticileri tarafından anlaşılınca sorun halledildi.. olay bu

haklıydım haksız duruma düştüm artık .. sanki benim hatammış gibi.. sorulabilirdi bu ip durumu bana kesin emin olunmadan olup bitti..

ÜsLup TarzLarı Hiç Yapancı GeLmiyor Her Zaman Ki Gibi , Konu iLe İLgiLi Gerekende YapıLmış Zaten..

Benzeyebilir çünkü kardeşiz. ayrıca onun bir suçu yok. siteye üye olmak isteyen bendim . üyeliğimde yardımcı oldu o kadar

haklıydım haksız duruma düştüm artık .. sanki benim hatammış gibi.. sorulabilirdi bu ip durumu bana kesin emin olunmadan olup bitti..

Size sorulması gerekmiyordu, yanlış algılıyorsun.Forumun kurallarını iyi bilmediğinizden kaynaklanıyor, kendini aynı aile ferdi olarak tanıtman yetmez ve forumuda ilgilendirmez ki bu.Bizi ilgilendiren kısmı yani bilgisayarınızı ortak kullandığınızı bildirmen gerekirdi olay bu kadar.

Size sorulması gerekmiyordu, yanlış algılıyorsun.Forumun kurallarını iyi bilmediğinizden kaynaklanıyor, kendini aynı aile ferdi olarak tanıtman yetmez ve forumuda ilgilendirmez ki bu.Bizi ilgilendiren kısmı yani bilgisayarınızı ortak kullandığınızı bildirmen gerekirdi olay bu kadar.

bu duruma gelinceğini ben bilemedim ... daha önce böyle bir sorun yaşamadım
ortak kullanımın ban yaratacağını düşünemedik

Kuise karismak gibi olmasin ama banlamadab once sormak gerekmiyor mu ayni kisimisin yoksa baska kullananda varmi diye. Turk aileleri gebelde tek cocuklu konuyor ve herkesin ayri ip adresi yada pc si olmak zorundada degilki en azindan okadar luks yasiyor olmak zorundada degiller.

Uslubune birsey diyemem arkadasin,dogru olmayabilir ama banlamadan once sorulsa iyi olur. Zaten aciklanma yapilmis konu kilitlenmis hemen. Belki arkadas uslubunu duzeltecekti,konu acilmisken bu rahataizligimida bildirmek istedim. Insanin yuzune kapi/telefon kapatilir gibi konu kiliti Hos degil.en azindan benim kitlendiginde birsey yazmak istedigimde kilitli gorunce sinir oluyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri