Bendeki bu unutkanlık..itiraf ediyorum..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
3 yıldır e-devlet şifremi hatırlamıyorum..
Kimle ne konuştuğumu ne zaman konuştuğumu hatırlamıyorum..
Bu bişe değil Evet evet bu aralar iyice bunadım..
Üye olduğum Sık sık baktığım en son dün girdiğim siteyi hatırlamıyorum :s :86fbfc22636458d3912:86fbfc22636458d3912

---> Bendeki bu unutkanlık..itiraf ediyorum..

Aynı yaştayız en kısa zamanda evim sensin'i izle kızda senin gibiydi böyle böyle unutkanlıklarla başladı herşey filmin sonunu söylemek istemiyorum :D

edevlet şifresini 6 ayda bir yenilemen gerekiyor zaten, 3 yıldır kullanmadığına göre gidip yenisini alman lazım ptt den üzülme :) ayrıca unutkanlık iyidir. Seni üzenleri çabuk unutursun :H

edevlet şifresini 6 ayda bir yenilemen gerekiyor zaten, 3 yıldır kullanmadığına göre gidip yenisini alman lazım ptt den üzülme :) ayrıca unutkanlık iyidir. Seni üzenleri çabuk unutursun :H
bılıyorum yenılenmesı gerektıgını daha 3 aylıkke unutmustum :D
uzenlere gelınce bı tek o konuyu unutmuyorum :)

yaslandık artık :)

:uzgunkiz: galiba :S

Bu unutkanlıkları yıllardır çekiyorum :D
Bunadın genç yaşta diyorlar alzheimer oldun diyorlar bendensin böcek :D

Aynı yaştayız en kısa zamanda evim sensin'i izle kızda senin gibiydi böyle böyle unutkanlıklarla başladı herşey filmin sonunu söylemek istemiyorum :D

bende gittim bugün izledim..
aman hangi hastalik iyi ki unutkanlikta bunlardan biri ..
Rabbim korusun ;)

...bazen unutkanlik varsa,kafada baska dusuncelerden kaynaklanabilir,benim kizlarimdan birde cok unutkandir,alisverise cikar ama cuzdanini almayi unutur.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri