bende kalmıştım itiraf etmeyen bende itiraf ediyim bari:)))

~¨PuMa¨~

Bayan Üye
şimdi öncelikle belirteyim bu yazıcaklarım reklam amaçlı yada sitede göze gireyim yada taze inek sütünden pastorize edilmiş yag da degil içimden geldi ve yazmak istedim bazıları belki yanlış düşünebilir :106::106:

şimdi öncelikle forum kurucusu adminleri ve üyeleriyle gerçekten takdire şayan mükemmel bir forum bu siteyi bulduguma çok seviniyorum....:106::106:

Düşlerforum denildigi gibi bir aile gerçekten tabi bu aileyi bozmaya çalışanlar terbiyesizlik huzursuzluk yapanlar var tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz

Bu forumu bulmadan önce girdigim bi forum vardı ve çok soguk insanlardı mübarek sanki forum kurucusu gibi hepsinde bi afra bi tafra yok şunu yazma yok şunu yapma sohbet odası var giriyosun hepsi birbirini tanıyo muhabbet koyu bi selam veriyon alıyolar falan ondan sonra aklın sıra alay etmeler dışlamalar hepside biribirini görmüş ve tanıyan kişiler sanki babalarını forumu gibi nese fazla söze gerek yok...

böyle bir forumda emegi geçen herkese kendi adıma çok teşekkürler :106::106::106::1::4::75::59:

Son düzenleme:
forum kurucusu gıbı hepsınde afra tafra

nıye guzelım forum kurucuları afralı tafralımı oluyo :D

tesekkurler dusuncelerın ıcın .

Böyle bir forum kurdugu icin

Sevgili Özkan Beye

Huzurlarınızda Tesekkür Ederim..

C103big1.jpg

bencede cook gusel bi forum olmus emege saygı tesekkurler:106: eyvALLAH:147::147:

Son düzenleme:
forum kurucusu gıbı hepsınde afra tafra

nıye guzelım forum kurucuları afralı tafralımı oluyo :D

tesekkurler dusuncelerın ıcın .

genelde öyleler ama sen başkasın iyi bir forum yöneticisisin genel itibariyle forumu kurupta başına bi kaç admin koyup hiç ilgilenmeyen insanlar var ama sen forumuna sahip çıkıyosun övme maksatlı söyledigim şeyler degil bunlar yani gerçekleri telaffuz ediyorum dogru olanı :106::106:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri