bende itiraf etcem benim başım kelmi=)

***musty***

Kayıtlı Üye
öncelikle belirtiyim benim itirafım sevgi üzerine deil:)

1 sene hazırlık olmak üzere 4 sene kız meslek lisesinde okudum:D eve ama benim ilk girdiğimde anadolu meslek lisesi olan okul benden sonra anadolu kız meslek lisesi oldu vede kız meslek ile aynı binadaydık okulda toplam 30-35 erkek ve sınıfımda 3 erkek vardı ilk sene çok zorlanmıştım okulun önüne gelen serseri takımı:D gençler hep bana sen burdamı okuon pu ha ha ha deerledi yaşadığım yerde okuduğum okul bakımından kıskanılan biriydim. diplolmamda anado kız meslek lisesi yazıohahaha ama 4 senem çok yaşahane geçti...hahaha

kız meslek lisesimi allah bizede nasip etmiyoki kardeşim :D cennet cennet mübarek :D ne diyim güzel bi itiraf :D

ilk gün okulun bahçesine girmeden dışarda bekliodum dışardan okulu süzüodum bi kız yaklaştı yanıma sendemi bu okuldasın demişti ben çok pis tırsmıştım evt dediğimde bende geç kaldım beraber girelim gel dediğinde nası bi 4 sene beklediği azda olsa kafamda canlanmıştıhahaha

liste kabarık walla bnm için rüyamda okuldan atılıodum hakan nse musty nin konuyu mahvetmielim hahaha

ınanmıcaksın ama aynısını yasadım

kız meslek lisesinde okudum:D

sınıfta ıkı erkektık bız

ızmırlıler bılır alsancak cumhurıyet kız meslek lısesı

bolumumde kuaforluk ve cılt bakımı 2 erkektı kaltın gıbıydık :)

ne gunlerdı ya :D

unvr dede ege de okudum 6 erkektık

PUAHAHHAH güzel benmde bi arkdas antalyada bi kız meslek lisesinden mezun olmuş :D herkes makara geçiyordu ama hep bnm yerimde olmak istiyorlardı diyordu :D

hahaha bizim sınıfta hoca matematik anlatırken arkada menemen yaptık sonrada afiyetle yedik...
sonra bizim erkekler disiplinlik oldu zor paçayı kurtardılar hahaha hey gidi günler heyy:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri