bende itiraf ediyorum

aysima_

Bayan Üye
bende itiraf ediyorum arkadaşlar

aslında babamı hiç sevmedim hep nefret ettim ben abimi baba yerine koydum of oda askere gitti çok yanlızım artık
offfffff offffffffffff
hep onun dediklerinin tersini yaptım ama pişmanım ya şimdi

keşke burada olsada bütün dediklerini yapsam bu beş ay nasıl geçecek offfffffffffffffffffffff

abim yüzüne söyleyemediğim birşey var:(:(:(

SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM ABİM BENİMMMMMMM

Son düzenleme:
---> bende itiraf ediyorum

ben içimden geleni yazdımn yorum yaptığınız için tşk arkadaşlar

abim yüzüne söyleyemediğim birşey var

SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM BABAM BENİMMMMMMM

abim yüzüne söyLeyemediqim birşey var demişsin..
sonra babam senı cok sevıyorum..

babaLar sevıLmezmiii :)

abim yüzüne söyleyemediğim birşey var

SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM BABAM BENİMMMMMMM

abim yüzüne söyLeyemediqim birşey var demişsin..
sonra babam senı cok sevıyorum..

babaLar sevıLmezmiii :)
ben abime baba derim o yüzden yani aslında baba dediğim abim yani

BEN SEVMİYORUM :D

meLisa 3

tuhaf hemde cok tuhaf baba seviLmezmi be bacım :eek: seni dünyaya getiren abin deiL baban ;)

İnsan sırf babası diye sevmek zorunda değil...Kimse bir şeyi zorla iyi düşünemez...Gerçekten güzel itiraf Bunu söylemek bile içini rahatlatır...Fazla düşünmemeye çalış seni mutsz eden şeylere katlanmaya çalışma...İyi şanslar...;)

güzelim önemli olan dünyaya getir mek değil önemli olan bakıp büyütmek ona sevgini vermek

İnsan sırf babası diye sevmek zorunda değil...Kimse bir şeye zorla düşünemez...Gerçekten güzel itiraf Bunu söylemek bile içini rahatlatır...Fazla düşünmemeye çalış seni mutsz eden şeylere katlanmaya çalışma...İyi şanslar...;)

bi sen anladın beni galiba yorum için tşk cnm

ya bu zamana kadar göstermedi bundan sonrada göstermesin istemem benim abim yeter bana

Sevgisini gösteremeyen babalarda var.Evde otarite olarak hep korkmamız gereken babalardır.Abinde bir gün baba olacak,kim bilir belkide hayatın yükü ve sorumluluklar altında ezilen babalar gereken sevgi ve ilgiyi gösteremiyorlardır.

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri