BENDE BU SAVAŞTA VARIM ( 8 Kasım 2008 )

TSunami_61

Kayıtlı Üye
BENDE BU SAVAŞTA VARIM

buyukikramiyezp7.jpg

Trabzonspor'un yeni siyah incisi Isaac Promise, şampiyonluk için oluşturulan baskıya alışmaları gerektiğini belirterek, “Uzun yıllar süren bir özlemi gerçeği dönüştürmek için biz de savaş veriyoruz” dedi.

Trabzonspor Dergisi'ne konuşan Isaac, bu kulübe gelmenin kendisine verilen en 'özel' hediye olduğunu ifade ederek, “Burada büyük başarılar elde etmek ve geleceğimi daha da parlak yapmak istiyorum” dedi. İşte Isaac'den pasajlar “ Manchester United'e transfer olduktan sonra belli sıkıntılar nedeniyle oynayamadım. Ardından G.Birliği devreye girdi ve 'oynama' sözü ile Türkiye'e geldim. Burada yeni bir başlangıç yaptım. Şimdi G.Birliği'nden Trabzonspor'a gelmem hedeflerim yolunda önemli bir adımdır. Böylece bir aşama kaydettim. Burada başarı kazanıp daha üst kademelere çıkacağıma inanıyorum”

‘Gençlerbirliği İle Kıyaslanmaz’

“Trabzonspor'un hedefleri büyük olan G.Birliği ile kıyaslanmayacak büyüklükte bir kulüp. Ben de aynı şekilde futbolda büyük hedeflerim var. Elime geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istedim. Bunun için Trabzonspor'da başarılı olmak hem kendim hem de kulübümün geleceğine önemli katkılar yapmak için elimden geleni yapıyorum. Trabzonspor'a gelmek önemli ama hayat devam ediyor. Ben her zaman daha iyisini yapmanın uğraşını verdim. Eğer bulunduğunuz yeri başarı kabul ederseniz, geri gidersiniz. Ligde de şuanda zirvede bulunmamız da bunun gibi. Buraya gelmeyi değil, zirvede kalıcı olmayı başarmalıyız. O zaman büyük hedefimize ulaşırız. Yıllardır süre gelen bir şampiyonluk özlemi var. Bu tabiî ki bir baskı getirecek ama bununla yaşamak ve gereğini yapmak zorundayız.”

‘Gol Kralı Bizden Çıkabilir’

“Takıma bir çok transfer yapıldı. Geceden sabaha birbirine uyum sağlaması beklenmez. Ancak şuanda iyi gidiyoruz ve bu tabloyu sürdürürsek, şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok. Takım içerisinde gerçek bir aile ortamı var. Bu özellikler başarı yolunda önemli etkenlerdir. Benim gibi bazı oyuncular da henüz istenilen düzeye tam ulaşamadı. İlerleyen zamanlarda bunu gerçekleştirirsek, daha başarılı oluruz. Gökhan ve Umut ile benzer özellikte olduğumuz görüşüne katılmıyorum. Sahada birbirimizi tamamlıyoruz ve iyi de anlaşıyoruz. Sonuçta goller de geliyor. İnsanlar daha ne yapmamızı bekliyorlar, ellerimizle de gol atamayız. Ama mutlu olacaklarsa onu da yaparız. Gol kralı Trabzonspor'dan çıkabilir. Çünkü ben dahil çok etkili gol silahlarımız var. Trabzonspor'un şampiyonluk tacı gibi bizlerden birinin de krallık tacı takması çok özel bir yıl olmasını sağlar."

Kaynak: Günebakış Gazetesi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri