Ben10, doğum gününü çocuklarla kutlayacak

` гєçєL

Bayan Üye
2007 yılında televizyon serisi olarak başlayan doğaüstü güçlere sahip çizgi kahraman Ben10, tüm dünyada 50 milyon erkek çocuk hayrana sahip

Bandai firması tarafından 2008’de lansmanı yapılan oyuncaklar 2 yıldır Türkiye’de. 10 Ekim’se aksiyon figürü pazarında lider Ben10’in doğum günü. Fransa, Polonya, Avusturalya, Tayland başta olmak pekçok ülkede kutlanan doğum günü Türkiye’de ilk defa kutlanacak. İstinye Park’taki partide 10 farklı şekle girecek olan karakter için pek çok firma da çeşitli kampanyalar düzenliyor.
Ben10 oyuncaklarının Türkiye temsilcisi Adore Oyuncak Yönetim Kurulu Başkanı Esin Yürür, tekstilden kırtasiyeye, züccaciyeden ev tekstiline kadar pek çok alanda ürünü bulunan karakterin oyuncak piyasasındaki hakimiyetini sürdüreceğini söyledi. Yürür, “Ben10’in şimdiden bir sonra gelecek serisi hazır. İyi bir lisans en az 5 yıl aktif kalabiliyor. Ama Ben10 uzun süre pazarda kalacak görünüyor. 2008’in son çeyreğinde gelen Ben10 40 bin satmıştı. Geçen yılı 250 bin adetle kapattık. 2010’da 400 bini göreceğiz” dedi.

Eşek sırtında
250 milyon dolarlık oyuncak pazarının yüzde 75’inin markasız ürünlerden oluştuğuna ve sektörün en önemli sorunlarından birinin taklit oyuncaklar olduğuna dikkat çeken Yürür, “Şu anda en çok taklidi yapılan oyuncakların başında Ben10 geliyor. Karşımıza çıkan en ilginç taklit ürün, parmaklarına yüzük takılmış ve isminin ‘Danten’ olması. Sınırlardan eşek sırtında sahte Ben10’lerin geldiğini bile duyuyoruz. Normal şartlarda filmi çıkmadan oyuncakların gümrükten geçmesi mümkün değil. Taklitleri sınır illerinde ve bakkallarda bulmak mümkün” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri