angel_melissa
Kayıtlı Üye
biz bugun tatilden geldik sidede bi hotelde kaldık orada çok eğlendim dün gece sahilde koştum yürüdüm çok yumuşaktı kumlar ve ilk başlarda ben havuzun derin olmayan yerlerinde yüzdüm sonra derinlere geldim:2::2::2: dün gece babamla animasyona gittim :8::8: denizin karşısında annem foto çekti ve çok güzel pozlar verdim ve gittiğimiz hotelde çok yakısıklı alman ve rus çocukları vardı ben havuzda daldım havuzda kendimi bi attım sular yükseklere çıktıhahahahahahahahaha üç gün kaldık hotelde ben her gün patates kızartması yedim ve hep kola içtim bide annemin eline bi kedi tırmık attı dün hoteldeydik ve bende annemle dolaştım babamla kardeşim mustafanın bebek arabasını ben sürdüm çok eğlenceliydi ama moralim bozuk tatilden geldiğimiz için dün gece animasyonda çok eğlendim bide dün gece odadaki klimanın ısısı 16 dereceye düşürdüm sonra üşüyüp durdum ve sabah bi kaltımki midem bulanıyor ve üşüdüm çok kötü bulanıyordu ve annemde üşümüş dün gece patetes kızartması yemekten bıktım bide ben hotelde düştüm akşam üzeri havuza bakmaya gittim sonra annemin yanına gelirken düştüm ve ellerimle kendimi kaldırdım ve havuzda babam sakatlandı ve babamda hep siğiller var ve ellerimle kendime destek oldum düştüğümde herkezde gördü dün gecede yemek yerken bi kadına tip tip baktım habire uzun uzun baktım kadına kadının benim yaşlarımda bi kızı vardı rus çocuklarla ve alman çocuklarla yarış yaptık ve ben hotelin animasyon yerinde dans ettim bide hastalandım boğazım ağrıyor şu an off yaa offf duygu ablamda ankara üniversitesi diş hekimliği bölümünü kazanmış kardeşi öykü ve oda birer onlar dinden çıkmışlar onlar allaha küfür ediyorlar onlar allahtan korkmayan utanmayan toplum içinde sağda soğda soyunan kişilerdir onlar çok ahlaksız onlar allaha öyle küfür etmeler allahla dalga geçmeler küçük kardeşim mustafayı yatağından yere atmalar ve onlar kerhanede kendilerini satıyorlarmış ve kuzenim duygu ablam ve kardeşi anneme küfür ettiler ve mustafaya küfürler
Son düzenleme: