Ben yaptim ki...

yesil83

Bayan Üye
Bakalim begenecekmisiniz.
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=160419]Queen2[/MENTION]

31674fca3f819e1921db5216f5e02363.jpeg

8df929f6285bc7ca4ccc0fffda9b5de7.jpeg

e6a6e8bb886f8cc834db02f71cca5c01.jpeg

10699fe4419fa796f275298289c240c9.jpeg

---> im yaptim ki...

maşallah maşallah canım çok sevimli ya çok beğendim ellerine sağlık :)

---> Ben yaptim ki...

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

senin elinden gelmeyen yok maşallah bitanem çok şirinnn olmuşşşşşş eline yüregine saglık yigenine sanıyorum dimi

Son düzenleme:
---> Ben yaptim ki...

Eskiden Bu Yetenek Her Bayanda Olması Gereken Bir şey di

Şimdi Ne Arayan Varr Ne Soran

Tebrikler Başarılı

---> Ben yaptim ki...

bu modeli mavi beyazla ör çok daha güzel olcak emin olabilirsin

---> Ben yaptim ki...

Eskiden Bu Yetenek Her Bayanda Olması Gereken Bir şey di

Şimdi Ne Arayan Varr Ne Soran

Tebrikler Başarılı
Tsk ederim. Ayiptir soylemesi el becerileri konusunda biraz iyiyimdir. Ilkokula giderken dantel yapmasi kendi basima ogrenmistim. Ooo onceden ne havlu kenarlari , ara lar (yatak ortulerinin yanlarina dikilen dantel) tv ortuleri masa ortuleri yaptim dantelle :) ama bos islermis acikcasi. Hazirlari daha guzel :) gozlerime yazik olmus. Orgude dantel kadar basarili degilim. Orgun cesitlerini bilmem ama cocukken ablamlarin cikaramadigi dantel orneklerini ben cikarirdim :)
Simdi yegenlerime ufak tefek seyler yapip sevindirmesini seviyorum. Simdide yegenime canta yapiyorum dantelden :)

Tr de yegenim icin siyah ip aldim. Sade sihay yapicam kumas pantalon beyaz gomlek ve bu yelekle ortaligi yakacagina inaniyorum. Amaavi beyazda cok guzel olur.

bu modeli mavi beyazla ör çok daha güzel olcak emin olabilirsin

---> Ben yaptim ki...

Cok Basarili Emegine Saglik Cok Hos Olmus Model Bebeginde Harika :))

Pastalardan Sonra Örguyemi Heves Aldin :))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri