Ben Yapmadım. | WhiteRooT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuz3y

Banned
Bakın geçenlerde bir olaydan dolayı ban yedim. 3,5 - 4 Senedir bu forumdayım ve ilk defa msn istemekten dolayı ban yiyorum. Ben msn isteyecek hele hele bunu gündüz vakitlerinde gerçekleştirecek kadar aptal değilim. Benim msn istememe gerekte yok zaten ben gözdenin o avatarındaki resmin sahte olduğunu zaten biliyordum kendisine de belirttim bu sen değilsin diye ne kadar üstelesede makyaj cart curt. neyse konu bu değil. Konu şu ki sözde sohbette konuşmalar oluyor ve ben msn istiyorum. Adımı soyadımı bir konuda verdim * koydum soyadıma admin uyardı bende tamam kardeş dedim ve düzenledim. Neden 1-2 saat sonra ban kararı aldı ? Savcılık usulü mü işliyor ? Bak Özkan. Gelip çayını kahveni içtim. 3-4 senedir de yüz yüze baktık şurda öyle böyle. Gelip özür dilesin bakarız falan demişsin. Siddin sene ben kimseden özür dilemedim dilememde haksız değilsem. Burada haksız duruma düşürülüyorum. Ben banlanıyorum olaydan 1-2 saat sonra gözde gidiyor konu açıyor onun banı açılıyor ( ki aranızdaki diyaloğu bilmiyorum beni de ilgilendirmez ). Konu editleniyor ve Emrenin yüzünden yazılıyor. Bunu kendisi söyledi bana msn görüşmeside vardır fakat msn görüşmelerini şimdi yazmanın bir anlamı yok. Ne olup ne bitiyor bilmiyorum ama banlıyacaksanız da arkamdan konuşmadan banlayın. Mantıklı bir sebepten banlayın. Şurda anlaşamadığım insanlar bile benim msn istemeyeceğimi bilir. Böyle mantıksız bir iş olmaz. Özür falan dilemiyorum bişey yapmadığım için. Eğer editlenmediyse mesajlarım incelenebilir bende her birinin kaydı var. Ama banımı kaldırın. Kaldırmıyorsanızda hakkımda yorumların yapıldığı konuları silin. Bakın rica ediyorum. Yalvarma vs de değil forumu seviyorum içindeki insanları da fakat msn istedi vs gibi mesajların yazılması +

1 haftalık ban süresininde süresize uzatılması yanlış. Ona gidiyorum Manyax attı diyor ona gidiyorum özkan attı diyor. Şu işe bir netlik kazandırın. Ve mümkünse konuya cevap verilmeden de benide banlamayaın konuyuda kaldırmayın. Nasılsa tekrar üyelik alırım ip ban man hikaye. Kafama koyduğumu yaparım ben. Kaldı ki 1. üyeliği banlı iken 2. üyelikleri ile kalıcı olanlar var. Umarım bir cevap verebilirsiniz. Ama dediğim gibi açık konuşalım ki ona göre yönümüzü billelim.

Selametle.

WhiteRooT

Son düzenleme:
---> Ben Yapmadım. | WhiteRooT

Banlaman şu bu problem değil. Sen bana bir cevap yaz bende o arada bulayım ama net bir cevap ver.

Ban konum silinsin.

Kişisel sayfa, üye resimleri konuları silinsin diyecemde silinmez sanırım. Kendimi tanıtma ve resımlerımın oldugu konuların içeriği boşaltılsın sonra kilitlenir mi yönetime mi atılır bilmem.

mevzu msn mevzusu değil senin konuştuğun konu apayrı mevzu.

Sen ne diyorsun be ? Msn mi istedim ben o gün senden. Hem bana gelip özür konumu düzenlemişler diyen sen değilmiydin ? Diğer konuşmalarda var hatta bende kayıtlı ?

ondada var konuşmalar white. herkes bılıyor neyın ne oldugunu her neyse burada tartışmayın. özelınızde konusun eklısınız nasıl olsa. konuların sılınıyor ;) özür dilemeye karar verırsen ulaşırsın. bu uyelıgınıde durdurmak zorundayım .

Kilit.

Kar yağıyor,hava soguk. Hastalık bulaşıcı.İşler durgun,trafik var. Siz nelerle ugrasıyorsunuz. Please

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri