ben ve kavga :D

'Gülümse

:D
Prenses
hadi size lisede yaşadığım bir olayı anlatıyım

ben okulda çok naik kibar ve çalışkan birrr öğrenci diye tanımlanan insanlar içine giriyorum :D
o güne kadar laf kavgaları hariç hiç bir kavgam yoktur okulda.
hatta sırff uslu öğrenci modelimi korumak için laf atanlarada pek ceap vermem :D

neyseeeeeeee

o gün okulda öğlen tenefüsü ben yemeğimş yemişim elimdekiler çantama kouyorum :D
yanımda oturan arkadaşım peçete istedi arakdan.
arkamda oturan çocukladaa anlaşamam hiç. ayrı kafadanızzz :D
neyse peçeteyi ucundan aldım. pis gibiydi çünkü.

geldi sataştı bana neden ucundan tuttun mikropmu var:D
Allahım sen misin bana laf atan :D
açtım ağzımı yumdum gözümü :D
sesim haddindenfazla yüksek çıktı :D
ben kavga ederken hiç küfür etmem en fazla gerizekalı derim
bu geldi anama küfür etti.

sen msin küfür eden sinirden önce elimdeki limonu ona fırlattım yok sinirim geçmiyor :D

boğazına yapıştım ne yapışma ama nefes alamadı bı ara.
neyse bizi ayrıdılar falaln filan falan filan

neredeyse displine gidiyorduk falan filan alan

bu kadar

hatta o gündür bu gündür çocuk bana bulaşmaya korkyor :D

not: kavga ettiğim kişi erkek :D

Son düzenleme:
---> ben ve kavga :D

bende bir kaç erkek dövmüştüm okuldayken) güzel anılar xD

not: Aslında erkeklerle kızlardan daha iyi anlaşırım

olsun yine olsa yine yapardım) biri ablamı biri kardeşimi üzmüştü cünkü...oh olsun hıhh

Ana tema ; Ana'ya sevgi saygı heralde.

Güzeldi :)

Fakat ;
Harfler ve kelimeler can çekişiyor. Düzeltsen tam süper olacak xD

Nerde TR' de mi?

bende ayni senin gibiydim okulda ama caliskan degil :) is yerindede oyle sakinimdir kavga gurultu cok ses filan yapmam.

dil okulundayiz, (yeni gelmissiz ya hollandaca ogrenecegi)
irakli cocuklar vardi kendileri cok iyi biliyorlarmis gibi baskalarinin konusmalariyla dalga geciyorladi.
benim en nefret ettigim sey ustume gulunmesidir. birsey dedim ustume guldu (uzatti bayagi) ben normalde sakiz cignemem ama disarda,okulda, iste hic cignemem o anda cigniyordum iste :) sakizimi aldim top gibi yaptim sertlestirdim iyice, baktim hala guluyor, kafasina attim :)
cocuk nasil sasirdi ama etrafina bakiniyor, bende hic birsey yapmamis gibi dersimi yapiyordum. ogretmende cok sasirdi, siniftaki herkese tek tek sordu senmi attin diye herkes tek tek ben degil (kadin benden hic supelenmiyor aklina bile gelmyorum) yanindaki turk kiza bile benden once sordu senmi attin diye en son bana sira geldi, dedim ben attim... :)

is yerindede boyle is arkadasma cok fena kizmistim, herkes cok sasirmisti (baska bir turk is arkadasim gelmis bana soruyordu, ne oldu sana gozlerinden ates fiskiriyor diye) aliskin olmadiklarinda cok sasiriyorlar beklemiyorlar.

senin iste oyle olmus. sessiz atin ciftesi kotu olurmus onun hesabi :)

benim iki ablam cok fenaydi... TR' de okula giderken (ilkokula) kendileri erkek cocuklari doverlermis, yetmemis gibi birde abime dovdururlermis. :)
kapida otururken (cook seneler sonra) abimin arkdasindan biri ablamlari gordu, abime sordu, bunlar senin kardesin mi? dedi evet ne oldu, bunlar beni okulda 4 nala kosturmustu diyor :)

vays seninde hikayende güzelmiş :D

tr diye niye şaşırdın :D

ama sesizlere çok bulaşıyorlar. :D

sasirmadim :)

cok var bende birgun okulda ablamlar turk askerlerine kufur edince sinifa SIKISTIRDIlar doveceklerdi :)

benim de bir istatistiğim var
ortaokuldayken sınıfımdan sadece 3 kişi ile kavga yada laf dalaşı etmemişim... xD (sınıfta 36 kişi vardı :D)
lisede de sınıftaki bütün erkeklerle mutlaka bir kere kavga ettik... xD

yukardakinide yanlis yazmissim.

ablamlar turk askerine kufur edince diye yazmisstim (tevbe tevbe)

ermeni bir kiz vardi o demisti, ablamlarla SIKISTIRMISLARDI... ablamlar ayni okuldalardi,bende sonradan ayni okula gittim kiz iyice korkmaya basladi, bizde eskiya gibiydik ama :)

hahaha erkekelerin yüz karassı cıkmıss iiyi kavga etmisin ulan bayanla dalasılırmı hic :D :D

ne isin var gecin iste güzel güzel

sstt gıı ucu bana doıkunmaz degilmi bak senle kavga etmeyek biz güzel güzel gecinek cok cok sac bas girek olurmu :D hahaha hem büyük dostluklar büyük kavgalarla baslarmıss gel bizde kavga edek :D

hahaha erkekelerin yüz karassı cıkmıss iiyi kavga etmisin ulan bayanla dalasılırmı hic :D :D

ne isin var gecin iste güzel güzel

sstt gıı ucu bana doıkunmaz degilmi bak senle kavga etmeyek biz güzel güzel gecinek cok cok sac bas girek olurmu :D hahaha hem büyük dostluklar büyük kavgalarla baslarmıss gel bizde kavga edek :D

şakamısınn :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri