Ben Size Garip mi Geliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewCS

Kayıtlı Üye
Merhaba

Yeni Konu Açtığımda Mesajım İncelenip Onaylandıktan Sonra Foruma Eklenecekmiş. Bu Şimdi Oldu

Konularımda Bir anormallikmi Var. Bu Genel Olsa Duyuru Konusu Açarsınız Diye Düşündüm. Oyuzden Benimle İlgili Olduğunu Anladım..

Konularımda Rekalm Oldugunu Düşünüyorsanız İnceleyiniz Tabiki. Ama İş Reklama Kalsa Neler Yapıldığını Forumdaki Herkez Bilir. Ben Size Yardımcı Olmak İstedim Ama Ben Garip Geldim Size Nedense.
Belkide Yeni Üyelerin Konu Açmasına Alışık Değilsiniz. Bu Konuda Haklı Olabilirsiniz.

Teşekkürler

---> Ben Size Garip mi Geliyorum ?

hmm Senin Hüsnu kuruntun ....

Adminlerin görevi bu kontrol etmek sadece reklam degil viruz olabilir falan filan ...

garib gelsen bikere 215 rep olmaz xD

Ben Admin-Moderator ve diğer Rütbeleri Bilmediğim İçin Hepiniz Aynısın Benim İçin :)

Forumdan kaynaklanan bi durum bu bende de oluyor arada

O uyarının ardından mesajının gitmiş olması lazım zaten

Sende Azıcık Var Gariplik Evet

Çok Alıngansin

Forumdan Kaynaklanan Sorun o Bahsettiğin

Kişi Veya Kişilere Özel Bi Durum Yok.

Bir sorununuz olduğunda bunu daha sakin anlatmalısınız bir de :)

Olur... Teşekkürler LocKe-ilizyoniz-GFBuqra-« |dieséL| » -ashli

Merhaba.

Konular arası belirli bır zaman limiti var. bu limiti aşarsanız sistem bot spam vs algıladıgı ıcın otomatık onaylı sısteme gecıyor. konular arası zamanı cok yakın tutmayın veya farklı tarayıcılarda deneyın uyarı aldıgınız zaman.. ben ayrıca ılgılenecegım bu uyarı ıle

iyi forumlar.
kişisel sorunu olamaz kimsenin kimseyle. yönetici olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri