Ben 'ses' oluyorum sen 'sus' diyorsun

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Sustum ..

Hiç FArketmedin değil mi ? suskunluğuma hiç anlamlar yüklemedin değil mi ?
Yalınlığımı anlayamadın ve gözlerimdeki ışığı farkedemedin. Nicedir hasrete yüklediğim isminin
karşılığını sen bende hiç bulamadın değilmi.
Bakışlar anlatmaya çalışırken inadına göremeyişlerin mi vardı yoksa gördüğün sandığın
başka hülyalarda başka rüyalarmıydı.
Eğer öyleyse

Benim günlerdir baktığım devasa aşka açılmış gözler kimindi . Senin değilmiş bende sahiplenmedim
kimindi o bakışlar . Ağaçlar ayakta ölmeli derdin .. Bu ayaklar hani dermanı kesilmiş cam kırıklarının
parçaladığı sana koşmak adına bin yerşnden kırılan .Bunlar benim ayaklarım mı ..Bu ayaklarla ne kadar nereye kadar
koşulabilir ki .. Yorulmaz mı acıtmaz mı hadi hiç birine yanmamda sana gelen yollarım
kanımdan iz olur da başka bir ayak hiç kesilmeden hiç kanamadan ve hiç parçalanmadan sana ulaşmazmı o kan revan izlerimden.
Ben buna kahrolmazmıyım ..Emeğim zayi olmaz mı ..

Sakladım seni .Kimse bulamayacak . Gizledim en kuytulara
En derinler neresi derdin ya sen de bilme en derinimdesin işte ... Sevmelerden değil kaybetmekten korkuyorum . Bir damla gözyaşım mış gibi
davranamam sana . Ağlarsam yitirilişim olmasın sana dair herşey . Ben seni bir damla gözyaşım değil bir ummanda taşmış duygulara değişmem.
Ellerini tutamasamda hislerimde yavan değil ya. Ekmek arası sevdalarda katığımsın benim . Sen olmasan neylerim ki tazeliği
.. Bir düş görsem ki içinde sen olmasan sence düşten mi sayılır ..Karabasanların en alasıdır bil ki ..

Öğrendiysem ben dilimi tutmayı .. Kalbimide tutmayı öğrendimmi sanırsın . Bir çok şey öğrendim şu hayatta
TEk öğrenmemediğim kalp tutulmaları. Tutulmuş kalbim bir başka tende .. İstenilen Ten mi sanırsın . Bilirsin aslında tek harfte gizlidir
bir çok şey . Ten bırak başkalarında kalsın ben 'SEN' de tutulmuş kalmışım . Sen dilimi koparıpda gittin ama bak hala kalbim burda
Kopmaz o yerinden . Kalbim yeni yeşeren bi ağaç ve bedenim toprak benim. Köklerim toprağıma saplanmış . Karış karış bedenimin her yerini seninle suluyorum.
Bazen ağrıyor kalbim sevgisizliğin zehrinden .. Panzehir belledim gözyaşlarımı . Her gece o zehri ben gözyaşlarımla bertaraf ediyorum.
Bana dair birşeyler var mı sanırsın. Bencil olmayı bırakalı çok olu her ne kadar hala inandıramamış olsamda .

Bende bi süre sonra susarım sanırdım. Köz olur dağlanırım toprağa karışırım sanıyordum . Sanmalarımın sanrısında kayboldum. Sağırlaştımda bir kendi sesimi duymamamışım.

Eller mi ? Eller konuşsun banane . Vursunlarda sırtımdan duymam ..Bundan sanane .. Sen vur .. Beni yıkarmı snaıyorsun bir kaç damla kan . Ve sen
sanıyormusunki . Bir kaç keskin darbe ölüm sebebim olarak yazılsada raporlarıma . Kimse bilmez içimdeki ince hastalığı..
Şiirler sanırdın sebebimi oysa .. Oysa sebebim sendin ve beni göremeyen gözlerin.
Sana hasret biriktiriyorum görmesende sana'BEN' biriktiriyorum herşeyin inadına .İnadıma yenilecek olsamda birgün . O bir güne kadar birikmenin
kime ne zararı olabilirki.

Ben şimdi yollarında kesilmiş ayaklarımla kaybolmuş lal olmuş dilimle . Suyu ters akan bir asi nehri asiliğinde sana akıyorum .
Gönül su misali . Hangi kabı bulsa şeklini alıyor . Darasını ölçemediğim hislerimle ağırlığımı kabına doldurmak istiyorum .
Çekeceğini taşıyacağını ölçmesemde içimdeki hislere kulak kabartıyorum ..

Ben ses oluyorum sana sen 'SUS' diyorsun bana .. Bak sevgili bir harf nelere maloluyor .. Yazdıklarıma bakıpda konuşurum diye
korkma sus dedin susuyorum ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri