Ben sensiz, sen bensiz hep yarim kalacak bir yanimiz

MyRoSe

Bayan Üye
Shadow__s_lovers__by_x_princess_n0_mad_x.jpg

Seni, seninle paylasamayacak kadar çok seviyorum. Cabalama sakin anlamak için beni. Benim derdim bendeki benleri, bendeki senleri seninle paylasmak degil ki...Seninle anlam kazanmadi sahip olduklarim. Ben zaten günesin parlak bir tepsi gibi kapladigi göge yabanci degildim ki! Ayin kiziydim ben senden önce de. Simden bir örtü gibi üstüme örter ayi, hiçkiriklarimla renklendirirdim dolunayi...

Öpüslerimi saklamadim hiç dudaklarina. Içimi kipir kipir yapan baharla taçlanan papatyalarin sarı göbeklerinde de dolasti dudaklarim, sahip olamadiklarinin acisini inci tanelerine dönüstürüp yanaklarina bir kolye gibi dizen çocugun acisini da tatti pembe yanim...

Istedigim için vardin hayatimda. Sana uyanan sabahlar katmak istedigim için, düslerimde soktum seni koynuma. Gülüsünün haylazligini, gözyaslarinin tuzlu tadini tatmak istedigim için “ask”a düstüm bu deli oyunun kucaginda. Sokaklarda yürüyen, kendi gelecegine adimlar atan milyarlarca insandan ikisiydik yalnizca. Düsünsene olasiliklarin sonsuzlugunu...Rastlantiysa, çarpismalarimizi ben kattim adimlarimiza...

Içimdeki melankolik kadini besledim yoklugunla...Bir kirmizi kadehin içinde boguldum yalnizligimla.Adaklar adamadim kavusmalarin ugruna.Cünkü sen kadar sensizligi de istedim ben askin tadina doyasiya varabilmek adina. Özlemek istedim seni, gecelerce uykusuz kalan bir kadinin gözünü kapatip rüyalara teslim olmasini istemesi gibi. Havai fisekler patlamaliydi gözlerimde seni yeniden gördügümde...Kavusmanin lezzetini saglayan özlem degil miydi? Özlenmeyen bir yürekte ask barinabilir mi?

Bardaktan bosanircasina yagan yagmurda elin elimde sarilmak istemedim yagmurlara. Yoklugunu yüklenip sirtima, seffafliginda hissedebilmek istedim seni umarsizca.Kolaydi islanmak sirilsiklam saçaklarin altinda, zor olani istedim; yagmurla degil, varliginin kattigi yoklukla yikanmak...Basardim canözüm, az önce oksarken saçimin her bir telini bir saganak, özleminle sirilsiklamdim sensizligi her bir hücremde anlayarak...

Seni tüm bencilligimle sevdim...Sevilme ihtiyacimin cevabiydin sen...Askin sendeki yansimalariydi beni çeken. Yankilanan sesimdi, sesindeki. Ben sevmenin bana ait olan kismini sevdim. Deniz dibinin büyüleyici evreninden çikip, vurgun yiyen yanini sevdim. Dingin doganin içine kattigim firtinayi sevdim...Belki seni degil, seni sevmeyi; belki seni degil, senin beni sevmeni sevdim...

Bir senfoninin çok sesli ritminde, hayalini giyinip süslü bir elbise gibi üzerime, sonsuzluga uzanan adimlarla dans etmekti istedigim. Simsiki sarildigim bir beden yetmezdi ki bana. Kurallarla sinirlanmayan, dokunmakla doyulmayan bir esti bekledigim...Iste tam bu yüzden sendin istedigim..

Uçurumlarin ürkütücü yüksekliklerinden uzanip beni kurtaracak bir el istemedim. Zirvelerden diplere yuvarlanmanin tanimsiz heyecanini tatmak istedim. Sakin limanlara, dingin havalarda demir atmak istemedim. Alabora olmak, deniz tuzuyla yikanmakti...Monoton bir huzuru degil, tutkulu bir kaosu seçtim.Bana göre degildir düz çizgiler bilirsin, sivri uçlu köseleri severim...

Bedenimin içinde sanki binlerce peri, efsunlu sihirlerle ihtirasimi besledi. Dokunmak istemedim hemen, artik benim için erkek kelimesinin anlami haline gelmis tenine. Beklemekti tutkunun dehsetini arttiran. Ilk dokundugunda delice istedigin kadina, içine yuvarlandigin zevk dehlizlerini animsa...Içiçeydik, bütündük, tektik. Istedigim için karismistik birbirimize...

Ayriligin bir ahtapot gibi kollarini sardigi bir ask istedim. Cünkü aski tüketecek kadar çok paylasmak istemedim seninle...Paylasildikça azalir tutku, paylasildikça eskir ask. Istemedim siradanligin gri ezikligiyle renklenen bir sevdayi. Özeldi, özel kalmaliydi. Özlemeliydim hep seni, istemeliydin hep beni. Kavusamamanin, yokluklarin devasa gölgesi olmaliydi üzerimizde...

Ben seni kavusmak için degil, kavusmayi özlemek için sevdim...Öyle bir imza attin ki sol yanima, gizli gizli dolasiyorsun bedenimin her yaninda...Öyle bir yazildim ki alnina, tasiyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna...Buydu istedigim hayatima anlam katan adamim, ben sensiz, sen bensiz hep yarim kalacak bir yanimiz...

Ben seni kavusmak için degil, kavusmayi özlemek için sevdim...Öyle bir imza attin ki sol yanima, gizli gizli dolasiyorsun bedenimin her yaninda...Öyle bir yazildim ki alnina, tasiyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna...Buydu istedigim hayatima anlam katan adamim, ben sensiz, sen bensiz hep yarim kalacak bir yanimiz...
HERKES BEĞENDIĞI kendını bulduğu kısmı kopyala bilir beğenmene sevındım tatlım:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri