Ben Seni Vatanım Bilmişim

Nuyageva

Bayan Üye

Kapıları carpıp gitme sevdiğim...Kalbimi peşinsıra sürüme gittiğin yollarda.Üşürsün ayazda.Ellerim olmazsa ısınamazsın bilirim.Hani hep öyle derdin...

Sesin duvarları dövmesin sevdiğim.Öfkeli cümleleri çarpma yüzüme yüzüme.Kulağıma aşkını fısıldayan adam şimdi nerde...

Beni kırıp,dökme sevdiğim...Bilirsin çabuk dağılırım.Elim gitmez kendimi toplamaya.Saçlarımı bile sen tarardın.Kıyamazdın oysa...

Öyle kızgın bakma yüzüme sevdiğim...Gözlerimi kaçırmaktan yoruldum.O gözlerinin içindeki ışığa vurgundum.Çalma benden aşk hüzmelerini...

Yapayalnız koyma beni sevdiğim...Duvarlar yürüyor üstüme.Bir zelzele evde ağır şiddette.Enkaz altında kırılıp,ufalanmış biriktirdiklerim.Bir ışığa muhtaç öyle çaresizim...

Bensiz başını yastığa koyma sevdiğim...Bilirsin sesin olmadan uyuyamam ben.Ayaz vurur yastığıma,yorganıma.O yastıklar ki en çetrefilli yarenim.Uykusuz gecelerde seni sayıklatma...

Beni kalbinden söküp atma sevdiğim...Yerim yurdum yok senden gayrı.Hem nereye sinerim en yaralı zamanlarımda...Bırak bir köşede kalsın izlerim.Ben seni vatanım bilmişim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri