Ben neymişim bee ? :D

Egal

Bayan Üye
6 yaşındaydım üst komşumuzun oğluna aşıktım .Benden 2 yaş büyüük hahaha :D Adı tolgaa :) Tolga sessiz , sakin ve kendisine dövenlere karşı hiçbişy yapamayan bir çocuk sadece ağlıyor hahaha :150: :D Ama aşıktım işte , çook seviyordum :) Bir gün tolgayı Benle yaşıt bi çocuk dövmüş :174: Ağlayarak yanıma geldi ve sarıldı bana :174: O kadar üzüldüm ki anlatamam ..Kimse bnm sevdiğim çocugu dövemezdi :) Hemen gidip ''Kim dövdü tolgayı !!'' diye bağırdım .. Ordan ayı gbi bi çocuk geldi bnm 2 katım nerdeyse. Ben küçücük bişeyim , geldi yanıma ''Niye dövdün ''dedim . ''Sanane bücür '' dedi bana ..Onu demesiyle bir tokat attım bi tekme biraz patakladıktan snra çocuk ağlamaya başladı karşılık bile veremedi yaa :) Tolganın annesi balkondan bizi izliyormuş anneme gelip teşekküğr etti :) Ama utandım yaa gelip o çocugun annesi de ''Aferin kzıım '' demiştii :D

Demekki neymişş ;
Küçüklüğe bakmıcakmışşızzz :) Seven ne yapmaz ? :):67::67:

---> Ben neymişim bee ? :D

Hahahaa evet endless :D
Karagümrük ; o çocuk bizim okuldandı ve bn bi çocuğu ittirmiştim okulda çocuğun kafası yarılmıştı o yüzden bnden korkuyodu :D

Hiç bişiyini bilmiomkine tipini bile hatırlamıyorum sadece yaptıklarım zihnimde ağır yerler bırakmış hahaha Amaaan değmez zatii ne dicem çocuğaa sn o kdr korkaktın ki sni döven çocukları ben döverdim mi diceem :D hahaha

Hiç bişiyini bilmiomkine tipini bile hatırlamıyorum sadece yaptıklarım zihnimde ağır yerler bırakmış hahaha Amaaan değmez zatii ne dicem çocuğaa sn o kdr korkaktın ki sni döven çocukları ben döverdim mi diceem :D hahaha

hahahaBellimi olur bakarsın tekrar aşık olursun =)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri