'' Ben Hiç Bir Bayana eL KaLdırmadım.. NasıL Macoyum Ya_? ''

RaPizM^^

Bayan Üye
Sevim Gözay'ın Habertürk'teki programında 'Toplumda maço kültürü' konusu işlendi ve Nihat Doğan kendisine 'maço' denilmesiyle ilgili rahatsızlığını dile getirdi.

Toplumdaki imajı 'Maço erkek' olarak görülen Nihan Doğan programda bazı internet sitelerinde kendisinin 'Maço erkek' olarak tanımlandığını öğrendi ve şöyle konuştu:
"Ben maço erkek olarak gösteriliyorum. Ben daha bu yaşıma kadar hiç bir bayana el kaldırmadım. Nasıl maçoyum ya?"
Maço kavramının halk arasında doğru anlaşılamadığını söyleyen Nihat Doğan "Bizim halkımız bile maçoluğu tam olarak kavrayamamış. Öncelikle maçoluğun tam olarak ne olduğunu anlatmak lazım. Şimdi ben buraya sanki bir maço gibi maçoluğun simgesi gibi geldim" dedi.
Sevim Gözay kendisinin maço olduğu için değil maço olarak gösterildiği için programa çağrıldığını söylemesi üzerine "Benim lider özelliğim var baskın özelliğim var. Onu asla ve asla inkar edemem. Kıskancım sevdiğim kadına aşkıma sahip çıkarım. Üstüne titrerim" dedi.
Bugüne kadar hiç bir kadını dövmediğini ancak bir kadın için dayak yemeyi bile göze alabileceğini belirten Doğan "Ben maçoysam bu anlamda anlaşılan maçoluksa evet maçoyum ama ben bir bayana hakaret etmeyi darp etmeyi tartışma farklı bir şey ama ben kadına şiddete sonuna kadar karşıyım" ifadesini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri