Ben Gidersem Devlet Yıkılır

Heulwen

Kayıtlı Üye
D2dNGz.png

Son düzenleme:
---> Ben Gidersem Devlet Yıkılır

Hala bu kadar yıldır ayakta kalmamızın arkasındaki sırrın kişiler olduğunu düşünenler var. Ulan Dünya devletleri anladı bu sırrı bizim millet hala anlayamadı.

Türklük üstünlüktür.

Sadece kafasını kullanmayı bilmeyenler kişilere bağlar. Yok A şahsı sayesinde yok bunun sayesinde. Marifet; TÜRKLÜKTEN geçmekte. Yoksa Peygamber 'de Araplardandı baksanıza hallerine.

Hala bu kadar yıldır ayakta kalmamızın arkasındaki sırrın kişiler olduğunu düşünenler var. Ulan Dünya devletleri anladı bu sırrı bizim millet hala anlayamadı.

Türklük üstünlüktür.

Sadece kafasını kullanmayı bilmeyenler kişilere bağlar. Yok A şahsı sayesinde yok bunun sayesinde. Marifet; TÜRKLÜKTEN geçmekte. Yoksa Peygamber 'de Araplardandı baksanıza hallerine.

Örn ; "Tayyip olmayaydı ülkeyi pislik, yolsuzluk götürüyordu birader."

Şimdi götürmüyor mu? :229:

Örn ; "Tayyip olmayaydı ülkeyi pislik, yolsuzluk götürüyordu birader."

Şimdi götürmüyor mu? :229:

Eskiden pislik dedikleri atıklar, çöplükler, mafyalar ve komünistlerdi.

Şimdi o kadar pislik var ki kategorileştirmek gerekiyor.

Mesele sadece tayyip değil işte. Tayyip dediğin 1 kişi.

Git ulan ananıda al git!

ülkü ocaklarına gitmeme rağmen en büyük hain devlet bahçelidir cennet mekan alparslan türkeş ölmeseydi eğer bunlar bu kadar şımarmazdı.

Bu nasıl bir egodur, hadi ülke güllük Gülistanlik olsa bir nebze hak verelim de ülkeyi getirdiği hal de ortada bu laflara anca o malum % 50 lik kesimi inandirir.
Erdoğan giderse de ancak onlar yıkılır xD

Rahmetli hocam Sayın Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun bir sözü var;

Türkçe giderse Türkiye gider diye.

Katılabileceğim tek mantık bu

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri