Ben Geldim Günlük..

Bu aralar nedense içimde sürekli bi kıpırtı bi sevinçlilik ne bilim bişey var işte.. :2:
Böle koşasım zıplayasım bağıra bağıra şarkı söleyesim var :147: Bilgisayara yeni birde oyun aldım onun başından kalkmak istemiyorum :93: ve tabiki forumun da bi o bi o.. :D işte öle yani anlıyosun dimi beni günlük sana yazınca rahatlıyorum wala kıııss :D :D oh nese dewam ediim.Gecenin 2'sinde yatıp sabahın 9 unda kalkıyorum tam recep abinin dediği gibi ''Bu Ne Saçma Hayat, Bu Ne Serkeş Hayat,Bu Ne DingiL Hayat'' wala doğru diyosun recep abicim biraz öle :D ama napim işte gece uykum yok sabah uykum yok nese hadi hoşçakal yine görüşürüz günlükçüm. bb

ben gece 12 de yatarım saat 2 de kalkarım geri yatarım 3.30 da bidaha kalkarım su içerim biraz televizyona bakar geri yatarım sonra 5 te bidaha kalkarım namazımı kılarım geri yatarım sonra 8.00 da kalkar kahvaltımı yaparım sonra uzanır gözümü dinlendiririm 11 e kadar sonra geri yatarım buda öğle uykusu kalkınca atıştırırım tekrar yatarım 6 ya kadar sonra akşam yemeğini yer yatarım ve saat 12.00 a kadar sonra anlattığım gibi hergün nasıl ama.?????

benimki beter mi değil mi siz karar verin ;
sabah 7 akşam 5 hahaha geç uyuyorum da uyumasını da biliyorum hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri