Kabarık siyah saçları, siyah gözlükleri ve pelerini ile 1980'li yıllara damga vuran Metin Milli Kanaltürk'teki 'Orada Neler Oluyor'da 22 yıldır gizlediği bir gerçeği ilk kez açıkladı! Metin Milli "40 yıllık meslek hayatımdaki en büyük vurgunu Muazzez Abacı'dan yedim. 1987 yılıydı. 'Vurgun' adlı albümümü çıkartmak üzereydim. O günlerde Hasan Heybetli ile aşk yaşayan Muazzez Abacı şarkıyı önceden duymuş ve dinlemiş. Sonra sevgilisi Hasan Heybetli'yi araya soktu. Plak şirketine ve şarkının sahibi Selçuk Tekay'a baskı yapıldı. 'Vurgun'u böylece elimden kaçırdım. Hiçbir hak iddia edemedim. Muazzez Abacı o şarkıyla büyük çıkış yaptı" dedi.
Metin Milli reyting rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi' dizisinden teklif aldığını da müjdeledi! Metin Milli "Teklif dolaylı yoldan geldi. 'Seni düşünüyorlar' dediler. O dizide oynamak benim için şereftir. Dizinin fanatiğiyim" dedi
Metin Milli reyting rekorları kıran 'Kurtlar Vadisi' dizisinden teklif aldığını da müjdeledi! Metin Milli "Teklif dolaylı yoldan geldi. 'Seni düşünüyorlar' dediler. O dizide oynamak benim için şereftir. Dizinin fanatiğiyim" dedi