"Ben elle oynamamıştım"

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Turkcell Süper Lig'de 13. hafta maçında Galatasaray sahasında Hacettepe'yi 3-1 mağlup etti. Maça damgasını vuran isim ise Süleyman Abay oldu. Galatasaray ile Hacettepe arasında oynanan karşılaşmada öyle bir kırmızı kart gösterildi ki şüphesiz çok konuşulacak. Hacettepe'nin Arnavut oyuncusu Teli, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonda topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle ilk sarı kartını gördü. Ancak bu pozisyonda topa elle müdahale eden Zoko'ydu. Hakem Süleyman Abay bu pozisyonda Teli'ye sarı kartını gösterdi. Teli, 75. dakikada da Lincoln'e yaptığı faul nedeniyle Süleyman Abay'dan önce ikinci sarı kartı ardında kırmızı kartı gördü.

Admir Teli maçın ardından yaptığı açıklamada, pozisyona uzak olduğunu ve topa elle dokunmadığını ifade etti.

Admir Teli, "İkinci kart değil ama ilk sarı kart dönüm noktası oldu. Televizyonda da göreceksiniz ki ben dokunmadım. Pozisyona uzaktım. Elle oynamama rağmen kartı ben gördüm. Bütün güzelliğiyle başlayan oyunu hakem mahvetti. Hakeme yanlış kişiye kart gösterdiğini söyledim ama verdiği karardan dönmesi imkansızdı." şeklinde konuştu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri