ben dilaydayı çok seviyorum ama

oğuz

Kayıtlı Üye
ne olcak ya dilayda almanya ya gitti hiç tl larıma cvp vermiyor ona bissürü mail attım gene cvp yoq arkadaşlar ne yapmam lazım eyer yarında tl mi cvp vermezse almanya ya gidicem ne yapam siz söğleyin arkadaşlar....

ayrıln sensin arayan gene sensin.o durumda kızı bırktın yaptıkları az bile ama nesse inş barışırsınız sewnler ayrılmasın

Kiz Sana hic Cvp Vermiorsa seni bitirmistir.. ORda BAskasini buLmustur, baska birine asiqtir vs vs.. birsuru neden buLabiliriz .. sen baska birini buL :) kaybeden seN deil o ;)

eueheueh gece gece ii guLdum yaf... : )))

yaf gercekler acidir die bosuna dememisler deiLmi...?? bide Dost ACi SOyler Deniliyor :)))

Ben arkadasa MantikLi yondeN cvp verdim :)
Arkadasim Trde Kiz doLu :))) sen bosver yurt disini :p

o kızı o durumda bırakırsan cvp vermez tabi.ben olsam bide yüzüne tükürürdüm...böle aşk sevgi olmaz.kızma sakın ama aşk sadece iyi günde yanında olmak değildir.

ne olcak ya dilayda almanya ya gitti hiç tl larıma cvp vermiyor ona bissürü mail attım gene cvp yoq arkadaşlar ne yapmam lazım eyer yarında tl mi cvp vermezse almanya ya gidicem ne yapam siz söğleyin arkadaşlar....

Durdugun Hata Foruma Yazi Yazana Kadar Vize i$Lerini haLLetmi$tin :D

ya boswer sene ya....
bırak senı tınlamayanı sen hec tınlama alla alla hyr bıde arkasından alm gıdecekmıs hec ısım gucum yokda gıdıcem pöffff
cok romatıgım demı ama:D

bak kardeşim seni takmıyosa sen hiç takma oqe bak yoluna diycem ama bu kadarda kolay deil bende bilirim en iyisini sen bulursun ancak biz deil bizim dediğimizle hareket etme en iyi yolu kendin bulursun herzaman bunu unutma ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri