Deniz kızı
Bayan Üye
Leyla ile Mecnun ekibinden yeni bir dizi geliyor: Ben De Özledim.. Star TV'de ekrana gelecek olan Ben De Özledim dizisinin çekimleri başladı. Leyla ile Mecnun ekibinin yeni dizisi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.
İKİ YENİ OYUNCU
23 Ekim Çarşamba günü Star TV'de yayınlanmaya başlayacak olan ve sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Ben de Özledim dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu.
Dizinin kadrosuna daha önce Bir Çocuk Sevdim, Karayılan ve Şubat gibi dizilerde oynamış Ezgi Çelik ve Leyla ile Mecnun'un "Melül"ü Mustafa Aşık katıldı.
Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görmeye başlayan ve ekranlarda kahkaha tufanı estirmesi beklenen dizi böylelikle bu oyuncularla kadrosunu daha da güçlendirmiş oldu.
KADIN OYUNCU BELLİ OLDU
Ben De Özledim dizisinde Barış Atay'a eşlik edecek kadın oyuncu belli oldu. Yüksek Giriş, Kanıt ve Hayat Devam Ediyor dizilerinde rol alan Sera Tokdemir, Ben De Özledim'in kadın başrol oyuncusu oldu. Sera Tokdemir, Ali Atayın kankası olacak. Diziye üçüncü bölümden sonra girmesi düşünülüyor.
Fenomen dizi Leyla ile Mecnun bitti, aynı ekip Ben de Özledimi yapıyor. Yakında Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizide izleyicilere büyük bir sürpriz hazırlıyor. Herkesin şimdiden merak ve özlemle beklediği Ben De Özledimde neler olacağı sır gibi saklanıyor. Burak Aksakın yazıp Onur Ünlünün yöneteceği Ben de Özledimde tam kadro Leyla ile Mecnun ekibi yer alıyor.
YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU
Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, " Ben de Özledimin başrol oyuncuları Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Onur Ünlü ve Burak Aksak. Yanlış okumadınız, yönetmen Onur Ünlü ve senarist Burak Aksak da oynayacaklar. Dizi, Leyla ile Mecnunun bitişinden sonra bu ana ekibin ne yapacağını bulmaya çalışmasıyla başlayacak. Herkes kendi adıyla kendisini oynayacak. Bu açıdan İşler Güçlere benzetebilirsiniz. Ama İşler Güçlerde ünlü olmaya çalışan üç oyuncu izlemiştik. Şimdi ünlü olan Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonantın hayatında yeni açılan sürprizleri izleyeceğiz. Bu arada Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan da konuk oyunculuk yapacak. Leyla The Band bu işin diğer başrolü olacak. Dizi 23 Ekim Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyılın ardından ilk bölümüyle ekrana gelecek. Açıkçası merakla bekliyorum. Bizi çok güldürecek yepyeni bir proje geldiğine de eminim"
Televizyongazetesi.com