/// Ben Bunu Haketmedİm ///

DeviLGirL

Bayan Üye

BEN BUNU HAKETMEDİM

Vayy be aylar bu kadar kolay akıp gidiyor da senin sevgin neden gitmiyor yüreğimden sevgili?ne yaptın bana? hangi dertlere saldın böyle? Sitemim sana değil sevgili; sitemim seni sevmekte,söküp atmamakta direnen şu deli divane gönlüme…sen sevilmeye değensin yar silinmeye değil…ondandır bu ardından kendimi kahredişim,ondandır bu dibe girişim,ondandır gizlice sokaklarda parklarda ah edişim…ondandır seni hala deliler gibi sevişim…

Aşk mıydı aramızdaki yar?sen de beni birazcık da olsa sevdin mi? O kısa zamana sığdırabildin mi birazcık da olsa sevgini?yoksa baştan sona yalan mıydı sözlerin?ne yaşadık biz yar?yaşadığımız neydi?neden geldin ve niye gittin yar?gitmeler yakışmıyor sana…gelişin muhteşemdi gidişin perişan…neydi benden istediğin ve neyi veremedim sana yar?

Bir yanın eksik gelmiştin bana..tamamlamaya çalıştım yar..eski acıların yüreğini yakmasın sevgi hisset sadece istedim..sevildiğini bil istedim yar…yanlış mı ettim? Sevmemeli miydim seni bu kadar?basit bir aşk mı olmalıydı sana beslediğim?seni bir kalemde silebilmeli miydim yar?

İçim yanıyor hala …hala acın var yüreğimde..hala gecelerde senin için gözyaşı akıtmadan uyku girmiyor bu gözlerime…sen sevilmeye hak edensin yar! ! ! Peki ben, ben hiç hak etmedim mi ? ? ? ne yaptım bu kadar acı çekecek ? madem gidecektin neden bağladın kendine yar? Niye hayaller kurdun niye ümitler verdin o kadar? ? ?benden niye gittin yar…ama bak gidişinle bitişin bir olmadı …gittin ama bitmedin..bitiremedim seni içimde…söküp atamadım gönlümün baş köşesine yerleştirdiğim tahtından…

Ama evet gittin yar…bitirmek için silinmek için gittin…ama ben güçlü değilim…bitiremedim ve silemedim ben sadece seni sevmeyi bildim.deliler gibi sevmeyi…bak hala da seviyorum seni…hala tertemiz sevdan kalbimde…sen bu sevgiyi hak ettin ama ben bu sonu hak etmedim yar...

BEN BU SONU HAKETMEDİM! ! !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri