Ben bir gün öleceğim ...

Lessien

Banned
"Ben bir gün öleceğim ..."

Ben bir gün öleceğim . Aylarca susamış bir çocuk gibi çekeceğim kuyudan geçmişimi . Yıllardır çıktığım bu hayat merdiveninin en son adımında , yıkılacağım . En başa döneceğim eskisi gibi . Yeni doğmuş bir bebek gibi . Kırık oyuncak parçasını atmak istemeyen bir çocuk olacağım. Yere yıkılıcam , sağ kolumun üzerine düşüp sol yanımın sancılarıyla buluşucam . Ben ölürken sen de ölüceksin içimde . Canın acıyacak , tenin kanayacak . Dört duvar arasına çökmüş sessiz sakin bir kadın olucaksın . Şehit düşmüş bir askerin annesi gibi acıyacak için , yıkılacaksın . Ölümüm sen olacaksın , ölümüm sol yanıma yatacak .

Ben bir gün öleceğim . Son dinlediğim şarkılar fısıldayacak kulağıma , şarkı biterken ben de biteceğim , son atışlarını yapacak kalp notalarım . Şarkılar sona yaklaşırken ben biraz daha kasılacağım , son cümleleri söylerken şarkılar , ben seni unutacağım . Ölüm müzikleri çalacak sol y/anımda .. Lütfen ölüm yanıma gel diye haykıracağım . Sessizlikten kağıtlar yapacağım kendime , hepsine sevdiğin şarkıları yazacağım ve tenime yapıştıracağım . Hani Aşk'ta böyledir ya ; Sözlerini unutursun ama melodisini unutamazsın . Ben Sözleri de unutmayacağım . Hepsini yazacağım ve teker teker tenime yapıştıracağım . Arada uyanabilirsem alıp birini okurum diye , şarkılar seni bana hatırlatır diye .

Ben bir gün öleceğim . Aldığım son nefesim bile sen kokerken ben bir gün öleceğim . Ölmek istemeyen yaşlı bir adam olacağım . Hayatı boyunca mutlu olmamış bir yaşlı adam olacağım . Hayatı boyunca hüzünle u/mutsuzluğu tatmış yaşlı bir adam gibi ölmeyi isteyeceğim .

Ben bugün öldüm , sakın sevdiğime söylemeyin .

Timur K. (Lessien)

---> Ben bir gün öleceğim ...

Ben bugün öldüm sakın sevdiğime söylemeyin .

Teşekkürler kardeşim..

Son düzenleme:
---> Ben bir gün öleceğim ...

fazlasiyla dram kokan misralar...

paylasim icin tsk kardesim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri