Ben Aviv Hanedanı ve Emevi Soysuzluğu

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Ve de geldik AVİV hanedanına. Mekke reisi, hani şu haram ayları bozan. Hani şu körİbni Maktum‘a efendimizin abese yapmasına neden olan Hannas! Şimdi adlarını inceleyelim. AVİV ************> Muaviye / emeviye ismi buradan geliyor.

Yahudi olduğu nereden belli?
Araplar SOFU / Sofist kelimesini bilmezler… Bu sadece Yahudi öğretisinde vardır. (Sophist adı buradan geliyor). Ebu Süfyan, Süfyanilerin babası, asıl adı BEN AVİV, Aviv oğulları demek. Oğluna gelenekten olmak üzere kız adı takıyor. (Çünkü 360 putun erkeklerinin adı paylaşılmıştı) Sadece dişi putlar kaldığı için oğluna dişi adı verdi : Aviviyegibi…
Evet, Muaviye Emeviye (Bilirsiniz arapçada Y ve V harfleri dönüştürülebiliniyor. (Savmve Siyam gibi. Sawm ve siyam nedir?)
- Oruç

Yani V ve Y harflerini DÖNÜŞTÜREREK kullanabiliyorsunuz. İsim müennes olduğundaAviv **** Muaviye haline geliyor (Bir örnek Azize ve Muazzez aynıdır). Her ikisi de gördüğünüz gibi BAYAN ismidir.
Bunu hissettik mi?
EBA YEZİD (Yezid’in Babasi)
- Muaviye

Evet Muaviye. Neden Ebu değil de EBA? Çünkü Muaviye ****************> KIZ / KADIN İSMİ. Yani Sabriye’den, Kadriye’den, Fahriye’den hiç bir farkı yok. Büyük bir sır olarak orada duruyor : Ebu Süfyan niçin oğluna K A D I N adı verdi ????????

YEZD Ben Aviv‘in oğlu ****> dişi olanMUAVİYE adını alıyor. Babasının ismini de kendi oğluna, katil yahudi çocuğu Yezid’e veriyor… Bu yezidlik Eba Yezid (Bayazıd) adıyla Osmanlı kuruluşuna kadar geliyor. Osmanlı hanedanı ise Atatürk ile yezidliği bitiriliyor ve LAİK cumhuriyet kuruluyor.

Ebu Süfyan‘ın adı ise taaaaaaaaaaaaaa 300 yıl sonraki Mighty ve hatta Messiah’nınkarşısına çıkan güçlerin ağababası oluyor!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri