ben ankara ve 4 kuzen

Yitirilen

Banned
huym,,,simdi malum her seneye tr gitmiyorum..1 kac sene once gittimizde kuzenler ( hepimiz kiz) dediki gel kaleye gidelim.alah alla diyorum kalede ne..neyse yuruyoruz yuruyourzz baaya bi yurudk.bide ankarnain cadeleri guzel degil.yamuk yumuk cik in..taa assalara dusuyor bu kale..1000 tanede merdiveni vardi heralde..cik cik o etekle perisan oldum D:::::::::: neyse gittik girsd kucuk sudan bisey var para at dilegin kabul olsun.attim :DDDDDD icini dolastik.ordaki gorevli geldi bana dihyo cok seslisin biraz sessiz olsan hanim efendi :M neyse arkadan bahcesine ciktikk koy gibi ne guzel kadinlar ekmek felan aciyo rest,,manzarada super.. kisa oylu bi adam asildi bizim Ebruya..hayvan bende izlihyorum ebruda sagil efendim felan.adam cay aldi.

bende hadi kalkin gidiyoz dedim adam dedi nereye
bende sanane lann sanami sorcaz.bidaha bu kizA asilma felan. :M butun musterilere rezil ettim adami .

neyse tam merdivenden cikiyoz garson cocuk geld,
durun kizlar size teelefonumu verim dedii

ben ebru eda berivan baka kaldik
bende dedimkii tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ver numaraniii

ebrununnnn numsinida verdim ona kayd ettimm
hepimizdee sahte isimler verdik

ALLAHIm neydi ya benim adim :M hatirlamiyorum..
neyse yukari ciktimm herkesin ortasinda dedimki bizim kujzene asilan adamaa

bak sen benden laf isitirsin; garzonunda telefonunnu veriri isterr
sen boylemi rest isletiyorsun???:

2sinide rezil ettim; telii yirttim yere atimmm

gule oyniya eve gidek:8:

bu arada ben o kaleye Sezen diye yazmistimm hala duruyormuuuuuuuuuuuuuuuuuu:67:

---> ben ankara ve 4 kuzen

ayy hic unutmam..ogun dayimin evine giderken yolda pamuk seker satan cocuk vardi.onumuzdeydi rahat 1 sokak..oyle bir bagirdimki sekerci diyee..dondu yanumiza geldi.ama paramiz yetmiyorduu bana bedabaa pamuk sekerinden verdiiii

napiyo acaba simdii. ne guzel insanlrimiz var :):

---> ben ankara ve 4 kuzen

bencede...:DDDDDDDDDDDdoyle sevili yapipda gelen bi tip degilim

hic kimseyle telefon degis tokus yapmadim ben

yaizk bana :I :KI

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri