Ben Affleck yeni filmini İstanbul’da çekebilir!

Buğra1

Kayıtlı Üye
35770_ben-affleck-yeni-filmini-istanbulda-cekebilir_1.jpg

ABD’li oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, yeni filmi için uygun olabilecek mekânları görmek için dün sabah İstanbul’a geldi. THY’nin tarifeli uçağıyla New York’tan İstanbul’a gelen, Oscar ödüllü Affleck’i Az Celtic Films’in sahibi Alex Sutherland ve eşi Zeynep Santıroğlu Sutherland karşıladı.
Gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Affleck, bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı. Bir süre Jennifer Lopez’le evli kalan, ancak 2005’te evlendiği Jennifer Gurben’den iki kızı olan ünlü sanatçının, kendisi gibi Oscar ödüllü Russel Crowe’la birlikte oynadığı State of Play (Devlet Oyunları) adlı filmi Türkiye’de 17 Nisan’da gösterime girecek.

3 gün kalacak
İstanbul’da 3 gün kalacak olan Affleck, yeni filmine uygun mekân bulmak için araştırma yapacak. Affleck ve ekibi daha sonra Ürdün ve Bulgaristan’da da mekânlara bakacak. Affleck’i Türkiye’ye getiren As Celtic şirketinin kurucusu Alex Sutherland, daha önce “Armageddon” ve “James Bond The World Is Not Enough” filmlerinin bir kısmının Türkiye’de çekilmesini sağladıklarını açıkladı. Şirketin Türkiye’de çekilmesini sağladıkları yapımlar arasında, eylül ayında gösterime girecek olan bir Working Title yapımı olan “Tinker Tailor Soldier Spy” filmi de bulunuyor. Tomas Alfredsson’un yönetmenliğini yaptığı, Gary Oldman ve Tom Hardy gibi oyuncuların yer aldığı filmin bir haftalık bölümü İstanbul’da çekildi. Alex Sutherland, “Ben Affleck’e film projesi için mekân araştırmasında yardımcı oluyoruz” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri