-"Belki hiç bir şey yolunda gitmedi; ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!" Che Guevara
-Senden önce kimse olmadı yalanını söylemeye ne gerek var? Senden sonra kimse olmayacak sözünü tutsak yeter.
-Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten. -Maksim Gorki
-"Havaya girmene gerek yok canım, alt tarafı hissettiğim kadarsın"
-"Bir bakıyorsun, hayatta yapamam dediğin şeyin başrolündesin." - The Butterfly Effect (2004)
-"Mesele 'ben erkek adamım' deyip gezmek değil... Mesele gezerken insanların arkandan 'Ne erkek adammış' demesi.."
-Yalan söylemekten daha kötü bi şey varsa o da yalan söylediğini unutmaktır.
-"İlk özür dileyen en cesurdur, ilk affeden en güçlü, ilk unutan en mutlu."
-Birini görmezden geleceksen, bunu, o seni henüz görüyorken yapmalısın...
-''fedakarlık'' karşılıklı olana denir..Biri ''feda'' ederken ,diğeri ''kar'' elde ediyorsa ,ona ticaret denir...
-Senden önce kimse olmadı yalanını söylemeye ne gerek var? Senden sonra kimse olmayacak sözünü tutsak yeter.
-Yoruldum; ayağımın değil, yüreğimin götürdüğü yerlere gitmekten. Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten. -Maksim Gorki
-"Havaya girmene gerek yok canım, alt tarafı hissettiğim kadarsın"
-"Bir bakıyorsun, hayatta yapamam dediğin şeyin başrolündesin." - The Butterfly Effect (2004)
-"Mesele 'ben erkek adamım' deyip gezmek değil... Mesele gezerken insanların arkandan 'Ne erkek adammış' demesi.."
-Yalan söylemekten daha kötü bi şey varsa o da yalan söylediğini unutmaktır.
-"İlk özür dileyen en cesurdur, ilk affeden en güçlü, ilk unutan en mutlu."
-Birini görmezden geleceksen, bunu, o seni henüz görüyorken yapmalısın...
-''fedakarlık'' karşılıklı olana denir..Biri ''feda'' ederken ,diğeri ''kar'' elde ediyorsa ,ona ticaret denir...
Son düzenleme: