Bekliyorum

Bekliyorum... Çünkü; beklenen ve özlenen biri var. Bekliyorum... O'nu beklemeyi seviyorum... O'nun gelmesini istiyorum... Gelip! Hasretimi, özlemimi, içimde yanan alevi söndürmesini istiyorum... Ama yine de O'nun aşkıyla, hasretiyle, özlemiyle yanmayı istiyorum... O'nun hasretiyle, O'nun aşkıyla yanmayı da seviyorum...

Bekliyorum... Seviyorum... Özlüyorum... Biliyor musunuz? O'nun hasretini çekmekte güzel... Benim derdim bu... Ama ben bu derdimi çok seviyorum... O'nun olduğu herşeyi seviyorum...

Biliyorum... Geldiği zaman O'na doyamam, bakmaya kıyamam, ayrılmak istemem... Çünkü; O'nu seviyorum... Kokusunu, sesini, duruşunu, bakışını, hasretini çekmeyi çok seviyorum... O'nsuz geçen her zaman da hayalini izlemeyi, O'nu seyretmeyi çok seviyorum... Elimde değil... Ben O'nu sevmeden yapamıyorum... Ben O'nu özlemeden duramıyorum...

O'nunla karşılaştığım anda neler olacağını düşünmeyi dahi seviyorum... Baktığımda o güzel gözlerine, gözlerim dolacak... Sevgisi, gönlümü yakacak... Duruşuyla, duruşum sarsılacak... O'na yakın olmak isteyecem... O kadar yakın ki; dizinin dibinde oturmak, oturupta ondan hiç ayrılmamak...

O'nunla geçen her saatimi koca bir ömrü dopdolu yaşamış gibi olacam... Ama O'nsuz geçen her saatimi koca bir ömrü bomboş geçirmiş gibi olacam... Göz göze geldiğim zaman dilimden dökülen tek cümle "Sizi Çok Özledim..." olacak... Gözlerim dolacak... Doyasıya sarılmak isteyecek... Ama doyamıyacam... Doymak ne mümkün o güzele..!

Ve gözlerine bakacam... Gözlerinin içi gülümsüyo, iki dudağının arasında hafif bir tebessüm... O'nun o hali benim için bütün sevgilerden kat kat üstündür...
Bunları düşünürken bile yüreğim kuş gibi çırpınıyor... Karşısında nasıl dururum, o güzellikle nasıl dayanırım? Bilemiyorum..! Belki, gelinlik bir kız gibi heyecandan yerimde duramam... Belki de; uzun yoldan gelen bir kimsenin hali gibi dizlerimin üzerine çöker, sadece O'na olan hasretimi gidermeye çalışırım... Ama yanımdayken bile özlüyorum O'nu... Bu hasret biter mi? Sizce...

Ayrılığa gelince, aslında ayrılığı düşünmek bile istemiyorum... Arkasından el sallamak istemeyecem... O'nu yollarken tek dileğim "Beni de yanınızda götürmesi?" olacak... Ama söyleyemiyecem... O'na sımsıkı sarılıp ağlamak isteyecem... Ama yapamıyacam... Ben yine aşkıyla yanmaya, sevmeye, özlemeye, hasretini çekmeye ve her an yanında olmayı istemeye devam edecem... Yine güzel sözler yazıcam O'na;
"Hasret kaldık nur yüzüne,
O sürmeli gözlerine,
İnce narin gülüşüne" diyerek O'na olan hasretimi dile getirmeye gayret edecem

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri