Bekleyiş.

eternal

Banned
24.04.2010

Sen olmayı o kadar çok seveceksin ki...

Yarın cok geç olacak sen de biliyorsun. Kokuların seni her geçen gün biraz daha sarıyor. Yarınından korkuyorsun. Günlerin sana ne getireceğini bilmiyor, endişeleniyorsun. Aynaya her yıl biraz daha yaşlı bakıyorsun. Bir bakıyorsun birkaç kırışık artmış yüzünde, birkaç ak saç teli eklenmiş saçlarına. Adım adım sona giderken korkuyorsun. Ya boşuna yaşamış olursam diye? Bu yüzden hayatına bir sürü şey dolduruyorsun.

Yarın çok geç olacak sen de biliyorsun. Yarın çok geç olacak hep yarın dediğin hayallerinin gerçekleştiğini görebilmen için. Ve anlayacaksın hep bir gün olacak dediklerinin aslında hiçbir zaman senin olmadığını. Yarın çok geç olacak biliyorsun, yüreğini açmak ve korkusuzca ben buyum diyebilmen için. O beklediğin yarın hiç gelmeyecek...
Yarın çok geç olacak hayat oyununda yüzünü örttüğün maskelerini çıkartman için. Hep seni başka biri olarak tanıyacaklar ve sen hep kendi kendine kızacaksın. Yarın inan bana çok geç olacak mutluluğun da, hayatın da beklediğin her şeyin de aslında senin içinde başladığını görmen için.

Gel güzel kız, yağız delikanlı, her kimsen gel. Bugun söz ver kendine ben, ben olacağım diye. Kır gururunu, utanmışlıklarını, zayıflıklarını,sadece sen ol.

Gülümse... Ne olursa olsun gülümse. İnan bana kimse seni paran için, güzelliğin için, kıyafetin için daha çok sevmeyecek. Kazanacağın gerçek dostların sadece yüreğini açıp sevgini verdiklerin olacak. Yüreğindeki inancın en güçlü desteğin olacak.

Karşılıksız vermeyi öğrendiğinde bakacaksın ki mutluluk da sana karşılıksız geliyor. Nasıl yaparım bilmiyorum. Sana nasıl gösterebilirim ki, yaşamlarımızı kendi ellerimizle insa ettiğimiz duvarların içinde sıkışıp kalarak yok ediyoruz. Çirkinleştiriyor, basitleştiriyoruz. Kendi kendimizi öldürüyoruz.

Yarın çok geç olacak bunu anladığında. Biraz sonra satırlar bitecek ve sen yaşamına döneceksin. Bu bir kaç satır için hiç değilse bugün gerçekten ’sen’ ol. Belki de sen olmayı o kadar çok seveceksin ki... Bedelini ödemek zorunda kalsan bile.

Ünlü yazar-Aret vartanyandan.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri