Bekir: ''İlk yarı kötüydük..''

REiSS

Kayıtlı Üye
Fenerbahçeli Bekir İrtegün, Sivasspor galibiyetini ve performansını değerlendirdi..

"İnanılmaz bir sezon yaşıyoruz. Bu kulübün ne kadar büyük olduğu her hafta gözler önüne seriliyor. Bu atmosfer ikinci defa oluyor ve inanılmaz heyecan yaşıyoruz maç öncesi. Ne kadar teşekkür etsek az."

"İçeride bayadır kaybetmiyoruz. Çok önemli bir rakibe karşı oynadık. Önemli oyuncuları olan çok iyi bir takım. İlk yarı kötüydük ama ikinci yarı maça çok iyi döndük. Sivas'ın kaçan bir pozisyonu var o döndü gol oldu. O gol olsaydı işler daha kötüye gidebilirdi. Bu galibiyet serisini dışarıda devam ettirmemiz gerekiyor."

"Bu sezonki performansımdan genel olarak memnunum. Bir sakatlık yaşadım, Serdar arkadaşımız iyi maçlar çıkardı. Bugün hocam bana şans verdi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Uzun süredir oynamıyordum. Mazeret değil ama maç eksikliğim var. İlk golde biraz aceleci davrandım ama genel olarak oyunumdan memnunum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri