ashli
Bayan Üye
![bedfck20go2.jpg](http://img707.imageshack.us/img707/8869/bedfck20go2.jpg)
Bedük Yeni Albümü 'GO' ile Geliyor
‘Even Better’ ve ‘Dance Revolution’ albümleriyle müzik dünyasında kısa sürede büyük bir yer edinen Türkiye'deki elektronik müziğin önemli ismi Bedük’ün yeni albümü ‘GO’, 10 Şubat’ta müzik marketlerdeki yerini alacak.
“Automatik”, “Back On Me”, “Gel Aşka” gibi dillere dolanan birbirinden hit şarkılara imza atan Bedük, şimdi de "GO" ile 10 Şubat günü dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Audiology Records'un yapımcılığından çıkacak "GO"yu Sony Müzik dağıtacak. Bedük, "GO"nun tanıtımını ise 20 Şubat’ta görsel şovlar eşliğinde büyük bir konser ile Maslak Refresh Venue'de yapacak. 27 Şubat’ta ise Ankaralı sevenleriyle 312 Arena'da buluşacak.
Eğlencenin Üst Sınırda Olduğu Bir Albüm
Bedük, ilk iki albümünde olduğu gibi, GO’da da tüm sözleri, müzikleri, kayıt, mix, vokal, düzenlemeler, tüm canlı enstrümanlar, kapak ve kartonet tasarımını kendisi hazırlamış.
Bedük bu albüm ile geldiği noktayı şu sözlerle anlatıyor: " 'Even Better'da bütün taşlarımı dökmüştüm. 'Dance Revolution’da dans müziği bir devrim niteliğinde, Türk Pop Müziği üstüne vuran sert bir albüm olmuştu. 'GO' da ise tam ikisinin ortasında duran, sound olarak yepyeni şeyler duyacağınız, çoğu zaman dinleyenleri şaşırtacak tınıların olduğu, 'Bedük' imzalı dans müziğinin sınırlarına dokunan ama aynı zamanda müzikal olarak nerelere geldiğimi de net gösteren oldukça dolu bir albüm oldu diyebilirim. Yapabildiğim en üst müziği yaptım. Albümü dinlerken en ince detaylarında bile bu seviye kendini belli edecek. Yalnız müzikalite değil, eğlence de üst sınırda."
“Go” albümü, elektronik dans müziğinin çok farklı şekillerde nasıl yapıldığını ve Bedük müziğinin sadece bir bilgisayar mahareti olmadığını pek çok açıdan kanıtlayacak gibi gözüküyor. Akustik elemanların artan ağırlığı ve çoğu zaman kullandığı Bedük imzalı robot vokallerin dışında daha çok konserlerinde duymaya alışılmış olan kendine özgü üst düzey vokal tekniğinin öne çıkması, albümle ilgili dikkat çeken önemli detaylar.
Bir Yaşına Giren Oğluna Özel Bir Şarkı Yaptı
Albümün belki de en özel şarkısı 12'inci şarkı olan 'Feels Like Heaven'. Bedük bu şarkıyı bir yaşına giren oğlu Kerem için yazmış. Ayrıca albümde Franz Ferdinand'ın 'This Fire' parçası da Bedük’ün özel yorumuyla yer alıyor.
"Grammy'e İhtiyacım Yok, Ülkemde Mutluyum"
Bazı sanatçılar gibi sürekli yurt dışına açılma planları olmadığını söyleyen Bedük, "Grammy almak gibi bir hayalim yok. Ülkemde mutluyum. Yurt dışından teklifler gelirse demek ki doğru yoldayım. Ama oraya gitmek için çırpınmıyorum. Benim şarkılarımı ne kadar çok insan dinlerse ben o kadar mutlu oluyorum" diyor. "Türkiye'de yapılan 'pop' müzik artık benimle birlikte değişti" diyerek iddiasını da ortaya koyuyor ve herkese 'GO'yu dinlemeyi tavsiye ediyor.